Renunţă la mintea care gândeşte în proză; trezeşte alt gen de minte care gândeşte poetic. Lasă-ţi deoparte priceperea la silogisme; cântecul lasă-l să-ţi fie mod de viaţă. Treci de la intelect la intuiţie, de la cap la inimă, pentru că inima e mai aproape de mistere. - Osho

joi, 19 septembrie 2013

Orgasmul care hraneste






 claude challe orgasmus
   
 
 M-am nascut intr-o dimineta, la ora 7:31. Am adus-o pe mama aproape de moarte inca din timpul sarcinii, dar marea scena a avut loc la nasterea mea, cand pe perioada travaliului toate organele ei s-au oprit pana am fost adusa pe lume. Nu mai e nevoie sa spun ca mi-am facut intrarea pe scena vietii cu ceva tam-tam. De la varsta de 6 luni am fost diagnosticata cu o forma severa de astm si timp de 12 ani mi-au fost administrati steroizi ca sa imi "cladeasca plamanii". Doctorii m-au tot internat si externat, intepandu-mi plamanii la nesfarsit parca. Nu voi sti niciodata toate felurile in care dezvoltarea mea a fost influentata sau afectata de aceste evenimente, dar despre cateva va pot totusi povesti. Am fost o fetita asmatica, stressata, singurateca si grasuta. Cam asa as putea descrie pe scurt copilaria mea.


Insa adoram, pur si simplu, sa fiu dezbracata. Imi placea la nebunie. Nu stiu din ce motiv, consideram ca hainele sunt niste prostii si ma dezbracam oricand aveam ocazia, fara sa conteze prea mult pentru mine unde ma aflam. Cel putin asta imi povestesc parintii mei. Mama se straduia o ora intreaga sa ma gateasca pentru sarbatori sau vizite si iesiri cu familia, imbracandu-ma cu ce aveam mai frumos. Asa ca va dati seama cam cat de tare se enerva cand odata ce iesea din camera eu scoteam de pe mine hainele aranjate minutios. Ma dezbracam in masina, in parc, o data in alimentara si, desigur, locul meu favorit...la reuniunile de familie. Imi mai placea de asemenea sa despachetez bagajele proaspat facute. Daca  trebuia sa plecam in vacanta, eu ma dezbracam si scoteam toate hainele din valize, iar apoi ma ascundeam sub masa, pana ma gasea mama. Era jocul meu favorit. Neinteles de nimeni, desigur:).


Si jocul acesta a continuat ani de zile, pana cand nu a mai fost deloc dragut. Pe la varsta de 7 ani,goliciunea mea nu a mai fost un lucru acceptabil. Nu am fost doar luata peste picior, ci am fost chiar facuta de rusine pentru obraznicia mea. Pentru mine, la acea varsta, a fost extraordinar de ciudat si inhibant faptul ca ceva atat de natural si de placut si nevinovat s-a schimbat brusc in ceva rusinos si demn de dispret. Cam la acea varsta si in acest mod, a inceput sa imi fie foarte rusine de corpul meu. Imi era teama sa fac dus. Imi era rusine sa port costum de baie.

Imi era teama sa imi schimb hainele de fata cu altcineva, chiar daca era vorba despre mama mea. Imi era teama pana si sa imi privesc trupul in oglinda. Si toate acestea pentru ca absorbisem, copil fiind, credinta falsa ca a fi goala este ceva inacceptabil. Aceasta teama a continuat pe parcursul vietii mele de adult, iar a face dragoste a devenit pentru mine o experienta ce ma aducea, numai cand ma gandeam la asta, aproape de depresie, pentru ca stiam ca asta insemana ca la un moment dat hainele vor iesi din ecuatie si voi fi dezbracata, ceea ce pentru mine insemna  invinuire si ceva extrem de rusinos, ceva de condamnat. Era chiar experienta mea, nu-i asa? Deci, pentru a evita sa ma confrunt cu aceasta teama paralizanta, m-am tinut departe de tot ceea ce insemna sexualitate.
Am devenit dintr-o fetita dolofana o adolescenta subnutrita, nu doar la nivel fizic, ci si la nivel emotional, pentru ca eram complet deconectata si straina de propriul meu trup.
Cand am avut pana la urma prima mea experienta sexuala, la 23 de ani, aceasta a avut loc pe intuneric si cu ochii inchisi, iar pe deasupra m-am si imbatat bine inainte, in speranta ca asa imi va fi mai usor.  Si totusi, a fost surprinzator: a fost prima data cand am ajuns sa simt din nou ca e oarecum ok sa fiu goala in prezenta cuiva.

A doua zi m-am trezit cu un sentiment necunoscut, simtindu-ma cumva...hranita. Si pentru un moment ceva in mine a exclamat "Wow, ce bine mi-e!". Fugisem ani de zile de sexualitatea mea, de intimitate, de iubire, din cauza conditionarilor noastre sociale privitoare la nuditate. Si atunci am avut revelati ca ma ferisem toata viata mea de o forma extrordinar de puternica de hranire, numita..simplu...si totusi complicat...Orgasm.


De atunci, am inceput o calatorie a descoperirii de sine, cercetand si studiind acest teribil mister al trupului uman. Am observat iar si iar, cat de profund ne poate hrani orgasmul.  Meditatia Orgasmica a fost cel mai neobisnuit si oarecum infricosator lucru pe care l-am descoperit si practicat (nota: despre OM puteti gasi informatii in extenso pe site-ul OneTaste, unde Nicole Daedone a pus bazele unei scoli ce se ocupa de studierea in profunzime a fenomenului orgasmului feminin si a transformarii sale intr-o practica ce conduce la trezirea capacitatilor latente ale fiintei, prin intermediul Meditatiei Orgasmice). Am avut curajul sa ma dezbrac: de inhibitii, de frica si rusine, de conditionari adanc inradacinate si treptat, sa ma cunosc, accept si iubesc pe mine, cu totul. Sa ma hranesc cu iubire.
Pentru ca da, acesta este adevarul adevarat: de fiecare data, indiferent cat de asurzitoare erau la inceput vocile din mintea mea si dialogul intre diferite parti din fiinta mea, intrand in contact cu energia orgasmatica, in final ma simteam hranita. Profund, uimitor de hranita. Ca si cum, pentru prima data, trupul meu s-a umplut si l-am auzit cantand de bucurie, plin si hranit, revigorat, purificat. Si astfel, toate ideile mele preconcepute despre sexualitate si orgasm au inceput sa fie zdruncinate, zguduite din temelii si transformate. Intreaga mea fiinta a inceput sa se detoxifice, eliminand credintele false care imi fusesera bagate pe gat inca de mica, cand nu puteam alege si nu puteam discerne. 

A fost greu si dureros sa renunt la atat de multe idei inradacinate in subconstient, sa curat terenul, destelenindu-l de limitarile autoimpuse, sa ma las sa cred din nou in puritatea trupului si a iubirii, sa fiu goala, totala, eu. Eram goala din nou, iar de aceasta data, fara rusine. Si am inceput sa simt forta vietii pulsand in si prin mine.


Sursa:   www.Onetaste.us
Traducere: Alina Dospinescu



Deschiderea fata de propria mea sexualitate si experienta orgasmului mi-a schimbat, fara urma de indoiala, viata in bine. In foarte bine, in foarte multe feluri. Mi-a adus o forma de bogatie si plenitudine pe care nu o cunosteam si care nu poate fi cunoscuta altfel. 

De aceea, ca parte din scopul vietii mele am inclus disponibilitatea de a impartasi cu femeile aceasta experienta si cunoastere privitoare la orgasm si meditatia orgasmica.

Va invit pe toate sa incepem  sa impartasim si sa ne punem intrebari despre orgasm si felul in care ne poate hrani - trupeste, mental, spiritual si sufleteste. Nu e vorba despre a porni o revolutie new age sau flower power:). Nu e vorba despre a experimenta la intamplare si fara iubirea si intimitatea unui cuplu stabil si iubitor. E o chemare profunda, spre profunzimea intimitatii cu tine insati, cu trupul si energia ta, spre trezirea ta ca femeie. Astfel incat, acea vinovatie culturala, acel sistem de credinte ce iti strang trupul in chingi, sa se desfaca treptat, transformandu-se in iubire, acceptare si cunoastere de sine. 

Cred ca acum e un timp bun pentru noi, femeile, sa topim gheata invinuirilor si  sa imbratisam naturaletea trupului nostru, care ne poarta in el puterea feminina. Sa imbratisam si sa onoram sexualitatea, aceasta forma de energie prin care ne exprimam si daruim iubirea in intimitate.



Este o invitatie deschisa de a a avea curaj si a indrazni, de a (iti) pune intrebarile de care ti-a fost teama, de a vindeca feminitatea ta, de a inflori lasand viata sa curga libera prin tine si  sa te hraneasaca, de a trece dincolo de vinovatie si rusine si de a face ceea ce este necesar pentru a fi libera...chiar daca asta insemna sa te dezbraci complet de concepte vechi.

Vestea buna este ca suntem impreuna aici, in fata vietii, experimentand si descoperind fluxul ei si curgerea fireasca a feminitatii. Si impreuna putem naviga mai usor, putem invata, una de la alta, sa devenim una cu fluxul vietii. Iar energia feminina este mereu in noi, la dispozitia noastra, ca o comoara plina de bogatii secrete, de o valoare nepretuita. Fiecare avem in noi o fantana nesecata din care ne putem hrani, accesand Izvorul de Viata datator al orgasmului, al iubirii si al feminitatii noastre magice si fascinante. 
 

Te invit sa te hranesti, sa te descoperi si sa crestem impreuna.
Te invit sa te cunosti si sa (te) iubesti!

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...