Renunţă la mintea care gândeşte în proză; trezeşte alt gen de minte care gândeşte poetic. Lasă-ţi deoparte priceperea la silogisme; cântecul lasă-l să-ţi fie mod de viaţă. Treci de la intelect la intuiţie, de la cap la inimă, pentru că inima e mai aproape de mistere. - Osho

sâmbătă, 12 aprilie 2014

Legea Atractiei in relatii: Cum sa primesti iubirea pe care ti-o doresti

A gasi pe acela cineva pe care sa il iubesti cu toate fiinta ta si care sa iti raspunda sa-ti raspunda, nici mai mult, nici mai putin decat cu toata fiinta sa, este CEVA.

Daca exista cu adevarat iubire, atunci sa stie ca sunt pregatit sa o primesc…
Stim cu totii ce este si cum functioneaza. Este un magnet. Este o putere. Este o lege simpla care te aduce aproape de visurile tale. Este ACEA lege. Guverneaza universul si nu tine cont de religii. Este ceea ce oferim ca sa primim. Este ceea ce primim pentru a oferi la randul nostru. Este un principiu care atrage. Este un principiu care poate respinge daca nu il constientizezi intr-un mod pozitiv. Nu este insa o bagheta magica. Nu iti aduce instant, in acest moment, ceea ce iti doresti. Nu iti transpune capriciile si fanteziile in realitate. Nu iti asterne instantaneu la picioare iubire pe care ti-o doresti. Dar face loc gandurilor pozitive in viata ta. Gandurile pozitive creeaza o atmosfera pozitiva in jurul tau. Iar aceste ganduri aduc aproape oameni pozitivi. Genereaza situatii si circumstante pozitive. Gratie lor, te debarasezi de ganduri negative ca de haine groase la inceput de primavara. Iti gasesti primavara. Te pregatesti sa iti traiesti vara. Este ceea ce poate face LEGEA ATRACTIEI in viata ta. Iti va aduce, la momentul potrivit, ceea ce iti doresti.

Cine spune ca a gasi persoana potrivita este floare la ureche se insala. A gasi pe acela cineva pe care sa il iubesti cu toate fiinta ta si care sa iti raspunda sa-ti raspunda, nici mai mult, nici mai putin decat cu toata fiinta sa, este ceva. Legea Atractiei poate fi aplica si relatiilor si iti poate aduce iubirea pe care ti-o doresti. Foloseste-te de Legea Atractiei. Iata cum:

Claritatea este unul din principiile de baza ale legii atractiei. Clarifica-ti sentimentele, experientele si emotiile fundamentale pe care le astepti de la o viitoare relatie de iubire. Ca sa poti cere ceva, trebuie sa fii sigura de ceea ce vrei sa ceri. Ca sa ai o relatie pe o viata intreaga, trebuie sa stii cum arata aceasta relatie. Atractia a ceea ce iti doresti nu lasa loc dubiilor si nesigurantei. Trebuie sa constientizezi cum trebuie sa fie persoana pe care o vrei in viata ta. Trebuie sa vizualizezi felul in care trebuie sa arate relatia pe care ti-o doresti. Fa curat printre dorintele si proiectiile tale despre iubire si partenerul ideal. Fii convinsa ca ceea ce ceri este si ceea ce iti doresti cu adevarat. Trebuie in primul rand sa te intrebi pe tine insati ce vrei.

Noteaza pe o foaie de hartie asteptarile si dorintele tale. Defineste exact ceea ce vrei. Expune concis calitatile, experientele si emotiile pe care le astepti de la partenerul tau. Nu te rezuma la generalitati ( inaltimea, varsta, culoarea parului, etc), ci bazeaza-te pe detalii. Foloseste-te doar de afirmatii si cuvinte pozitive. Nu pune in joc puterea negatiilor (scrie “vreau ca partenerul meu sa fie afectuos, si nu “nu vreau ca partenerul meu sa ma neglijeze”). Sterge din minte lucrurile pe care nu ti le doresti.
Emite dorinta ta de iubire. Crede in iubirea pe care o vrei. Comporta-te ca si cum ai avea parte de acea iubire. Vizualizeaza. Proiecteaza viitorul in prezent. Fii convinsa ca exista persoana potrivita si ca destinul va face astfel incat sa o intalnesti in viitorul apropiat. Simte acea iubire. Traieste emotiile. Imagineaza-ti cum o sa fie in momentul in care o sa fie… Esti la fel de fericita acum ca si atunci. Pentru ca sunt de factura pozitiva si in consonanta cu energia sa naturala, universul iti va recepta propriile vibratii de energie. Fereste-te insa sa controlezi universul. Nu verifica daca acesta a inregistrat cererea ta si lucreaza la ea. Nu cauta semne si parteneri in jurul tau, dar nici nu neglija semnele si potentialele persoane care te plac. Nu pierde timp pretios numarand secundele ramase pana la manifestarea fizica a dorintei tale. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti mentii nealterata atitudinea pozitiva, sa te relaxezi si sa permiti fortelor exterioare sa iti proiecteze dorintele interioare in exterior. La momentul potrivit…
Daca primeste un indiciu de la univers de a o lua pe alt drum decat o iei de obicei, nu opune rezistenta. Fii deschisa si pregatita sa primesti. In acelasi timp, nu te indoi de puterea incredibila a subconstientului. Este o forta in sine. Nu il forta cu ganduri puternice. Nu ii impune. Nu ii cere cu violenta. Conecteaza-te la subconstient, la tine insati. Procesul de solicitare trebuie sa fie calm, concis, linistit. Daca ii faci cunoscute dorintele tale, subconstientul are puterea de a atrage persoana potrivita in viata ta. Vei fi surprinsa sa constati acest lucru. Vei fi suprinsa sa constati ca ai atras un partener cu exact acele calitati pe care le doreai.
Permite-ti iubirea fata de tine insati. Nu este nici egoism, nici narcisism. Permite-ti sa fii asa cum esti. Accepta-te asa cum esti. Iubeste-te asa cum ii iubesti pe ceilalti. Fa acele lucruri care te fac fericita, adreseaza-ti cuvinte frumoase, rasfata-te cu obiceiuri si ganduri pozitive, trateaza-te asa cum ai vrea sa fii tratata. Vei radia astfel optimism si pozitivism. Vei capata mai multa incredere in tine. Treptat, se vor intampla lucruri bune in viata ta. Fiecare relatie din viata noastra este o reflexie a felului in care ne tratam. Iubirea de sine este ea insasi cel mai puternic magnet energetic pentru a atrage iubirea celuilalt. Mai mult ca sigur, relatia cu Sinele se numara printre cele mai provocatoare si incitante relatii. Odata adusa la un echilibru, atrage relatia dorita.
Nu te poti iubi pe tine insati daca experimentezi amaraciune, resentimente sau sentimente negative si le indrepti fie catre tine, fie catre cei din jur. Indeparteaza si tine departe de tine aceste emotii autodistructive. Lasa sa plece ceea ce nu functioneaza corespunzator in viata ta. Indiferent ca ne referim la o relatie deficitara sau un job care nu-ti aduce satisfactie, lasa sa se indeparteze acele lucruri care te fac sa te simti nefericita, lipsita de energie. Universul va umple acest gol cu ceva mai potrivit pentru tine.
De fapt… gandeste-te la tine ca la un magnet… Nu iti doresti sa atragi iubirea in jurul tau? Iubirea adevarata? Acea iubire? Persoana potrivita? Acel partener care sa te completeze in totalitate?

Un comentariu:

Hidago Daniel spunea...

Numele meu este Hidago Daniel. Am făcut o promisiune să le spun altora lucrarea minunată a celui care a adus-o înapoi pe fosta mea iubită. El este DR.WEALTHY, care este medic de vrăji și a fost capabil să-mi readucă fostul meu. Fostul meu m-a părăsit chiar în ziua în care și-a întâlnit prietenul în locul meu, din care, fără să știu ea, n-am avut nicio legătură cu ea. S-a înfuriat chiar la vederea prietenului și am fost confuză dacă inițial era înnebunită cu ea. Zile în săptămâni și săptămâni în luni, fosta mea iubită nu mi-a spus niciun cuvânt în timp ce a plecat. Ce făceam? Așa am luat legătura cu DR.WEALTHY pe Internet, care după câteva proceduri și progrese, mi-a readus fostul meu. Cuvintele nu sunt suficiente pentru a-mi exprima sentimentele și ceea ce DR.WEALTHY a făcut pentru mine. A ridicat cu adevărat o sarcină grea de pe pieptul meu. Pentru toți cei de acolo, vă rugăm să nu credeți că situația dvs. este prea primitivă sau prea grea și complicată pentru ca cineva să o înțeleagă. Contactați DR.WEALTHY și găsiți din nou bucuria, contactați-l; wealthylovespell@gmail.com vorbești și cu el la +2348105150446

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...