Renunţă la mintea care gândeşte în proză; trezeşte alt gen de minte care gândeşte poetic. Lasă-ţi deoparte priceperea la silogisme; cântecul lasă-l să-ţi fie mod de viaţă. Treci de la intelect la intuiţie, de la cap la inimă, pentru că inima e mai aproape de mistere. - Osho

luni, 6 iunie 2011

Sexualitatea tantrica








Sexul tantric - placerea sexuala pentru trup, pentru minte, pentru suflet





Se pare ca termenul de "sexualitate tantrica" a devenit populară în ultima vreme, dar ceea ce este ea? Cum se poate îmbogăţi viaţa sexuală a ta? De ce a existat un interes în creştere în ziua de azi pentru sexul tantric? Puţini oameni ştiu cu adevărat.

Personal, eu sunt în special interesat de acest subiect, deoarece de multe ori am intrebat despre Tantrism si sexualitatea tantrica. Deci, dacă doriţi să vă imbunatati viata sexuala si cum sa creati cu adevarat o intimitate in cuplu,cum sa fi mai bun,pentru iubita,iubit,si nu aveti nicio idee despre sexul tantric acest articol este pentru tine. Să învăţăm notiunile de bază despre sexul tantric, pentru a primi esenţa sexualităţii tantrice, beneficiile şi alte lucruri mari şi înţelegerile cu privire la această practică sexuală. Ei bine, sexul tantric - despre ce este vorba?

Esenţa sexualităţii tantrice

Tantra este o practica spirituala, practici sexuale cu originea în India si o vechime de peste 4000 de ani în urmă, şi poate fi tradus ca "instrumente pentru expansiune". Tantra este realizarea unei înţelegeri profundă a tuturor experientelor de viata ta, şi desigur, sex şi energia sexuală.

În Tantra, placerea sexuala este totalitatea: mintea, corpul şi spiritul vostru. Cu alte cuvinte, sexualitatea tantrica este creşterea, împlinirea sexuală la nivel fizic, la nivel emoţional, şi nivelul spiritual. Esenţa de sexualitate tantrica este ca sexul poate fi mult mai mult decât o experienţă doar fizica. Astfel, sexul tantric este un act foarte intim care implică sesiuni delicios de lungi.

Ideea de sex tantric este de a permite iubitorilor de a explora energia lor sexuala, de a aprofunda legătura lor sexuală, pentru a primi o mai bună înţelegere a organelor lor, să prelungească actul de a face dragoste,sa extinda răspunsul orgasmului, şi chiar mai mult. Sexul tantric implica tehnici şi practici ce permit să se îmbogăţească întreaga experienţă sexuală şi să se extindă orgasmul de la orgasme genitale la orgasme in intregul trup. Este mai mult despre a fi împreună şi a învăţa despre modul în care fiecare organism al tau si al iubitei reactioneaza in functie de diversi stimuli si diferite atingeri. Cu sexul tantric si anumite exercitii pe care le veti face,veti putea controla corpul astfel incat sa puteti intarzia orgasmul si va creste astfel puterea.

Pentru a obţine cea mai bună experienţă tantrica, încercaţi să nu va concentrati pe obtinerea de orgasm, concentrati-va pe alte senzatii ce se intampla in corpurile voastre,si astfel veti putea sa obtineti o senzatie de zeci de ori mai intensa a orgasmului si chiar sa o transferati de-a lungul intregului corp.Cele mai multe exercitii tantrice presupun ca atentia sa fie indreptata catre o respiratie cat mai calma,o relaxare a corpului,si transfigurarea fiintei iubite.Prin transfigurarea iubitei/iubitului se produce o alchimizare a fiintei,un fel de foc sacru la nivelul zonei genitale care permite ascensionarea energiilor sexuale catre etajele superioare ale fiintei.Respiratia la unison,contactul vizual,atingerea delicata a inimilor,va creea o punte de legatura sufleteasca.

Unele dintre beneficiile sexuale ale sexului tantric sunt:


  1. Crearea unei uniuni armonioasă a energiilor masculine şi feminine, care sunt în fiecare dintre noi
  2. O mai bună înţelegere si o stare mai profunda a orgasmului
  3. Extinderea răspunsului orgasm
  4. Orgasme multiple
  5. Explorarea fluxului de energie sexuala care curge prin noi
  6. Aprofundarea conexiuni sexuale
  7. Prelungirea actului de a face dragoste
  8. Echilibrare şi întinerire, starea generala de sanatate si stare de spirit, suflet şi corp
  9. Consolidarea intre inima si alte organe
  10. Prin placere, intimitate, dragoste şi bucurie, oferim o stare de bunastare sporita

Unele dintre ideile de bază ale sexului tantric

  1. Sexualitatea este privit ca un instrument de evoluţie personală, avansare, iluminare
  2. Nu te grabi pentru un orgasm genital, presat doar de nevoia de a-ti atinge acest sop in timpul actului sexual.
  3. Lăsaţi-vă sa deveniti mai relaxat si ganditi-va doar la prezent,asa cum spunea Osho,fiti doar doua finte cand faceti dragoste.
  4. Sexul poate fi mult mai mult decât o experienţă fizică, acesta poate fi mentală şi spirituală
  5. sexul tantric se extinde de la orgasmele dvs. de la experienţe locale genital la orgasme in întregul corp
  6. Unele dintre principalele chei pentru o experienţă aprofundat sunt; menţinerea contactului vizual, contactul cu pielea / masaj şi controlul respiraţiei
  7. Respira profund, încet şi ritmic; încercaţi respiraţie la unison
  8. Cu cat veti controla excitatia,calmandu-va,relaxandu-va cu atat mai substantial va deveni orgasmul.
  9. Sexul tantric presupune devotament şi încredere reciprocă



Cine este bun pentru sexul tantric?

Astăzi, atât bărbaţii cât şi femeile par mai interesati de noile forme de intimitate. Deci, sexul tantric este tot despre intimitate. sexul tantric este bun pentru oricine care vrea să exploreze o cale nouă pentru satisfactia sexuala.

sexul tantric este pentru tine, dacă:

  1. Doriţi să obţineţi mai intima cu iubitul tau
  2. Sunteţi în căutarea pentru ceva nou şi distractiv de a face in pat
  3. Daca tu crezi ca sexul si dragostea merg impreuna
  4. Doriţi să exploraţi alte cai de sexualitate
  5. Doriţi să obtineti orgasme puternice si explozive şi pentru a atinge sexualitatea sporită
  6. Vrei să-ti intensifici placerea si sa-ti imbunatatesti calitatea vietii sexuale
  7. Vrei să dureze mai mult în pat şi sa va controlati ejacularea.
  8. Daca tu crezi ca a face sex,dragoste este legat de spirit-minte-corp.
  9. Daca ai pierdut dorinta pentru sex si vrei sa retrezesti sexualitatea.
  10. Daca vreti sa faceti sex mai bine ca niciodata.
  11. Dacă doriţi să faceti o incercare.

Dacă doriţi să faceti o incercare si sa includeti cat mai multe idei despre Tantra in sfera activitati tale sexuale, şi să includă idei de Tantra in viata ta. In primul rând, puteţi începe cu obţinerea de cat mai multe informatii despre sexualitatea tantrica. Desigur,ca aceasta instruire este adeseori cat se poate de personala,ea diferind de la cuplu,si la fiecare individ in parte,totusi multe din notiunile de baza sunt valabile tuturor. Pentru a porni şi a afla dacă sexul tantric ar lucra pentru tine, este important pentru a obţine o înţelegere a principiilor fundamentale ale sexualităţii tantrice. Dacă doresc să înveţe în intimitatea propriei case, există un număr mare de cărţi excelente şi ghiduri scrise de experţi şi practicieni tantrici. Pentru voi, cei care invatati mai bine lucrurile vazandu-le,mai mult decat citindu-le, sunt destule materiale video de instruire,care pot sa ilustreze,tehnici,poziti. pe aceasta tema..

Sigur, Sexualitatea Tantrica este mult mai profunda ,mai complexa si se poate spune multe despre ea.Deci daca daca suntei o persoana pe cale de a deveni un practicant tantra,fa-ti o favoare si afla cat mai multe despre acest subiect. Şi chiar dacă nu sunteţi pe cale de a deveni un practicant devotat Tantra, fă-ţi o favoare şi afla mai multe despre practicile tantrice. Incorporareaza aceste idei de Tantra in viata ta, dragostea ta, creandu-ti mai multa plăcere şi bucurie. Ştiu că acest lucru este mai uşor de zis decât de făcut, dar unele principii de bază despre Tantra pot fi foarte utile şi plăcute.


Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...