Renunţă la mintea care gândeşte în proză; trezeşte alt gen de minte care gândeşte poetic. Lasă-ţi deoparte priceperea la silogisme; cântecul lasă-l să-ţi fie mod de viaţă. Treci de la intelect la intuiţie, de la cap la inimă, pentru că inima e mai aproape de mistere. - Osho

joi, 12 aprilie 2012

Sexul tantric pentru el

Sexul tantric pentru el 

In tantra, relatiile sunt o arta. Shiva este intelept, pragmatic, subtil, iubitor si orice femeie admira aceste calitati la un barbat. Fa-te puternic si sensibilizeaza-te in acelasi timp; deja nu mai e nevoie sa iti demonstrezi barbatia strangand cu forta mana celuilalt. Esti un barbat si o poti demonstra si cu o lacrima. Stereotipul idiot ca "barbatii nu plang niciodata" a reusit sa genereze doar probleme si atitudini defensive.

"Nu-ti suprima sentimentele, alege ceea ce doresti si fa atat cat doresti, in acest fel o vei multumi pe zeita. Perfectiunea poate fi atinsa prin satisfacerea dorintei." Guhyasamaja Tantra

Cunoasterea zeului interior


Shiva este dansatorul cosmic, miscarea care face sa se invarta planetele si viata. Shiva este creatorul practicii yoga, maestrul suprem al tantrei. Shiva dezvaluie secretele vietii lui Shakti. Shiva stie deoarece este experienta pura; cunoaste tehnicile, fiind liber.

Shiva are sensibilitate si forta, combina magia cu mangaierea, arta sexului si cea a tacerii, desfasurarea dansului si intelepciunea metafizica.

Fiecare om poate (si ar trebui) sa-si trezeasca atributele lui Shiva. Este deja timpul sa scapi de sub controlul televizorului si sa-ti controlezi existenta personala. Nu putem trai depinzand de meciuri de fotbal si multumindu-ne cu victoria echipei noastre favorite.

Femeile se satura de barbatii care isi irosesc aventura vietii prin rutina muncii, prin statul ore in sir in fata televizorului sau band cu prietenii. Cauta sa petreci cel mai mult timp posibil cu iubita ta, bucurandu-va de viata de cuplu, iar aceasta iti va produce o schimbare transcedentala.

Femeile vor barbati distractivi, senzuali, ingeniosi, pozitivi si tandri.

Descopera-ti capacitatea multiorgasmica

In mod normal barbatii simt ca daca nu ejaculeaza le lipseste ceva, in timp ce tantra urmareste ca tu sa fii mereu "aprins". Inca de la inceput spune: "Cand apare flama initiala, conserva-o, evitand sa ajungi la resturile sfarsitului."

Asta inseamna ca trebuie sa ne mentinem intotdeauna "aprinsi": intr-un plan elevat, dincolo de bolta dorintei. Si, dupa um se stie, ejacularea stinge dorinta, slabeste lingam-ul si organele. Simturile se atrofiaza, apare somnul si dispare magnetismul. Si se pierde o posibilitate de intoarcere catre Origine, de "revenire acasa", spre unitatea energetica. A avut parte de o pseudounitate fizica, de o descarcare de tensiune si ceva placere. Dar un tantric stie ca orgasmul inseamna un lucru total diferit. Pentru a putea intelege aceasta, imagineaza-ti pentru o clipa o camera cu un bec de 60 de wati: o lumina slaba, intermitenta, care ilumineaza foarte putin. Acum imagineaza-ti un stadion de fotbal noaptea cu toate luminile aprinse si zece mii se spectatori care striga numele echipei tale. Senzatia e diferita, nu-i asa? Ceva asemanator are loc si in cazul ejacularii si a orgasmului: o scurta scanteie de lumina, in comparate cu lumina permanenta a soarelui orgasmic.
Punctul G masculin: calea sigura spre orgasm

Capacitatea multiorgasmica la barbat se descopera prin infrangerea dorintei cu ajutorul constiintei, cunoscand punctele corpului care opresc ejacularea, respirand prin tehnicile tantrice pentru a-i oferi mai mult aer focului sexual, dominand mintea (care este principalul organ sexual), repartizand energia electrica sexuala prin tot corpul, intr-un mod global ca sa fie mai putin centralizata in zona genitala.

Renunta sa mai fii un ejaculator; chiar nu trebuie sa marchezi femeia cu lichidul seminal creand o falsa iluzie de posesie; in loc de aceasta, seamana esenta tandra si prelungita a sensibilitatii si mentine-ti dorinta aprinsa pe perioada intregii zile.

Amplifica-ti magnetismul

Magnetismul apare mai intai prin intermediul feromonilor, prin mirosul sau natural. Asa cum cerbul mascul secreta mosc si stimuleaza femelele, propriul tau miros poate fi aliatul tau cel mai bun. Dar, va rog, asta nu inseamna ca trebuie sa mirositi urat. Inca imi este si acum greu sa inteleg ca exista barbati care isi neglijeaza igiena personala.

Tantra este un aliat al senzualitatii sub toate aspectele sale, astfel ca pentru amplificarea erotismului tau te poti da cu uleiuri afrodisiace pe tot corpul si in acest fel sa-ti potentezi propriul miros natural. In acest fel vei avea jumatate din drum parcurs, dar nu uita ca ceea ce te magnetizeaza in mod real este energia pe care o emiti, vibratia personala. Pornind de la calitatea alimentelor ingerate pana la felul de a mesteca si de a le digera, si prin aplicarea practicilor tantrice de crestere a energiei, poti dispune de un aport constant de energie magnetica ce va influenta pozitiv calitatea vietii tale, de la afaceri pana la viata sexuala.

Tantra este o invitatie la experienta: incearca-o, simte-o tu insuti; este unica realitate pe care o vei cunoaste, caci pentru a cunoaste trebuie sa experimentezi.

Stimuleaza-ti punctele erotice, canalizeaza-ti energia, incarca-ti pielea cu foc si inima cu pace, si astfel sexul va fi prietenul tau si nu superiorul tau.

Intelepciunea ritmurilor sexuale

Energia barbatului este exploziva, dinamica, instantanee. Acest lucru se datoreaza faptului ca avem organele genitale in exterior. Femeile, in schimb, avandu-le in interior, sunt mai introvertite, mai profunde si se excita mai lent si pe o perioada mai lunga.

Barbatul tantric invata si el sa aiba un ritm feminin, prin daruire, receptivitate si deschidere. Cunoscutele faze ale excitarii, cu treptele de inceput, orgasm si finalizare, nu functioneaza in tantra ca mijloace de comunicare sexuala.

Propunerea sexuala tantrica este seductia (din latinescul seducire: "a duce chiar catre interiorul cuiva"), sa aprindeti focul, sa respirati constient, sa va treziti simturile, sa va atingeti toate partile erogene pentru a le da putere... Si mai inseamna si activarea chakrelor, conectarea cu pielea, jocurile, penetrarea, bucuria libera, orgasmurile, meditatia, tacerea, nemiscarea, schimbarea pozitiilor pentru ca energia sa circule prin corp, deschiderea constiintei, deplinatatea, excitarea, relaxarea... Exista diferente, nu-i asa?

Iar roata se invarte fara incetare pentru ca inveti sa ajungi in varf si sa cobori la vale, sa urci si sa cobori, mentinand aprins tot mai tare focul serpuit. Iar aceasta calatorie te poate purta ore in sir! Se vede deja ca este ceva foarte diferit fata de putinele minute care sunt dedicate in mod normal sexului.

Trebuie sa simti ca sexul este ca un foc aprins ce dureaza intreaga zi! Chipul si mainile vor transmite prin aceasta lumina ca energia kundalini s-a aprins. Sexul tantric pentru ea va intregi aceasta minunata experienta sexuala!

intrefete

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...