Renunţă la mintea care gândeşte în proză; trezeşte alt gen de minte care gândeşte poetic. Lasă-ţi deoparte priceperea la silogisme; cântecul lasă-l să-ţi fie mod de viaţă. Treci de la intelect la intuiţie, de la cap la inimă, pentru că inima e mai aproape de mistere. - Osho

joi, 5 aprilie 2012

Sexul tantric pentru ea

Sexul tantric pentru ea Sexul tantric pentru ea


De-a lungul istoriei, multe femei au fost mutilate si cenzurate in manifestarea lor sexuala, dar in prezent energia feminina izbucneste cu o noua forta care ii da putere femeii. Este o trezire noua si eliberatoare, care incearca sa caute o implinire mai buna a vietii lor. Cu toate ca inca multe femei sufera din cauza jugului greu al supunerii si al dependentei, exista o mare miscare mondiala de energie yin in toate partile.
Fiecare femeie are prin natura sa propria ei capacitate de a simti orgasme multiple. Dar fiecare poveste personala face ca, dintr-un motiv sau altul, aceasta capacitate sa fie adormita. Fie prin reprimarea din copilarie, fie din cauza unui tata sau sot dominant, fie din cauza rusinii, a ideilor nenaturale de pacat sau din cauza problemelor fizice, femeia se indeparteaza de harul sau natural: de a se conecta cu divinul prin orgasm.
Divinul te viziteaza
Inainte de toate trebuie sa-ti accepti corpul. Corpul feminin este poezie in actiune si trebuie sa tii minte pentru totdeauna ca toate femeile - toate - au propriul lor farmec si sunt atractive. Simte ca esti unica si ca nu exista alta ca tine in Univers: chiar si numai prin aceasta esti speciala. Fiecare femeie are un talent, o atingere si un timbru personal care o fac distincta: dulceata ei nu are acelasi gust cu a alteia.
Ce face ca divele ca Sofia Loren, Angelina Jolie, Monica Belucci, Nicole Kidman sau Penelope Cruz sa aiba o aura de lumina, o atractie magnetica, "cleopatrica" pentru altii? Este din cauza ca emit o energie speciala, o putere de seductie: au trezita in ele vraja feminina. Aceasta este una din cauzele pentru care in religie nu au existat femei... Altfel, barbatii si-ar fi pierdut puterea!
Se stie (din diverse studii practice) ca, din pricina unor imprejurari oarecare, exista multe femei care nu au experimentat orgasmul niciodata.
Iar pe de alta parte exista femeile multiorgasmice, care au avut parte de acestea si recunosc cu fermitate ca este o senzatie electrizanta, care se distrubuie prin tot corpul. Acest orgasm se declanseaza in zona sexuala si se revarsa ca o implozie in zona cerebrala, pentru ca mai apoi energia sa se raspandeasca de-a lungul coloanei vertebrale... Calatoria tantrica!
Simtind empatie cu ele, devii un receptacul in care divinitatea te viziteaza si te scufunzi intr-o stare de extaz fara egal. Puterea pe care o transmite femeia prin orgasm - ei insesi, barbatului si intregului univers - este puterea creatiei.
Elibereaza-ti puterea
Pentru ca intr-adevar sa poti simti energia orgasmica inundandu-ti constiinta, trupul si psihicul, trebuie sa-ti accepti corpul. Unge-te cu uleiuri aromatice, atinge-te, danseaza singura sau cu o prietena, fara haine, libera si dezlantuita, pe muzica tribala; misca-ti in mod repetat soldurile, scoate sunete, gafaie, trezeste-ti zonele erogene, iarta-i pe parintii tai, sotii, iubitii, preotii (nu stiau ce fac) si pe toti ccare te-ai reprimat.
Respira profund in timpul acestor practici si stimuleaza-ti clitorisul (acest buton care trezeste divinitatea din tine); practica yoga, vezi-te asa cum esti in mod real (o zeita), simte-te o Afrodita, schimba-ti coafura, bucura-te de mancare (in special de ciocolata)... Pe scurt, elibereaza-te! Nu-ti pune obstacole, iar daca iti lipseste, poti avea un nou iubit... cu atat mai bine.
Lasa putin cate putin ca aceasta energie noua sa se amplifice in tine. Evita orice concept de falsa morala, ghideaza-te dupa vocea inimii, asa cum faceau demult sacerdotesele si initiatoarele in misterele sexuale.
Amplifica-ti puterea feminina
Tine minte si simt ca: in uterul tau porti o mostenire, un stigmat, un izvor de viata. In tine se reflecta si se concepe viata: poti da nastere unei fiinte noi, fie fizica, fie spirituala. Ca femeie este un embrion energetic, un dinam, un recipient, o comoara de lumina.
Constientizeaza faptul ca esti una cu marea, cu pamantul, cu natura, cu toate principiile feminine. Respira-le, transforma-le intr-o meditatie. Esti noaptea, stelele, florile, parte mistica a vietii. Uneste-te cu aceasta putere: este a ta, iti apartine.
Femeia contemporana occidentala, inteligenta si senzuala, stie ca are in interiorul sau un motor, un curent care ii curge prin vene, iar viata ii sopteste la ureche: "Esti o zeita, trezeste-te, bucura-te, celebreaza, canta melodia eterna de elogiu al divinitatii".
Citeste si sexul tantric pentru el!

Sursa:intrefete

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...