Renunţă la mintea care gândeşte în proză; trezeşte alt gen de minte care gândeşte poetic. Lasă-ţi deoparte priceperea la silogisme; cântecul lasă-l să-ţi fie mod de viaţă. Treci de la intelect la intuiţie, de la cap la inimă, pentru că inima e mai aproape de mistere. - Osho

luni, 2 aprilie 2012

3 variante ale pozitiei 69

Nu vom spune ca e usor sa "practici" 69. "Pentru aceasta pozitie ai nevoie de coordonare si ceva pricepere", spune sexologul Natasha Valdez, autoarea cartii "Vitamin O".
"Trecand peste afirmatia de mai sus, aceasta pozitie e cu adevarat una fierbinte si atunci cand o abordati se declanseaza un erotism fantastic."
Noi ne-am gandit sa ridicam standardele erotismului si sa-ti propunem noi abordari ale pozitiei 69. Crede-ne, merita efortul!

Extaz... pe o parte

In aceasta pozitie, va veti stimula zonele intime stand pe o parte (pentru a-i permite accesul deplin, tine pelvisul pe umarul sau, cel al bratului pe care se sprijina).
Este o pozitie foarte senzuala, o buna alternativa pentru momentele in care ai avut o zi plina si obositoare si o strategie perfecta daca va doriti o partida lunga de sex. "Pentru ca amandoi stati pe o parte si nici unul dintre voi nu e nevoit sa sustina greutatea celuilalt va puteti relaxa si distra", explica Valdez.

Barbatul deasupra

In timp ce pozitia fata deasupra are avantajele sale (ai control total asupra "actiunii"), aceasta variatiune ii va oferi iubitului tau senzatii noi. Faptul ca sta deasupra este perfect pentru el - tu te afli dedesubtul lui si ale are control asupra adancimii si vitezei. Evident, asta nu inseamna ca poate face orice.
"Fa-l sa inteleaga ca trebuie sa fie grijuliu, sa nu apese prea repede sau prea mult, ca sa te sufoce sau sa te doara. Stabiliti un semnal de alarma, de exemplu ciupitul soldului lui, in cazul in care lucrurile scapa de sub control", sugereaza Natasha Valdez.

Varianta cea mai "obraznica"

Daca aveti chef sa fiti aventurosi, iata provocarea suprema: pune-l sa stea pe canapea , cu picioarele desfacute, genunchii usor indoiti si talpile sprijinite pe masuta de cafea. Stai in spatele canapelei si apleaca-te peste el, sprijina-ti antebratele pe canapea, lipite de pulpele lui, in timp ce iti cobori capul intre coapsele lui.
Faptul ca mare parte din greutatea corpului tau e sustinuta de antebrate, iti permite sa-ti sprijini cu usurinta genunchii de tablia canapelei, in asa fel incat partea ta intima sa fie "plasata" chiar in fata lui. Da, e acrobatie curata, dar merita efortul!
"De fiecare data cand faci cate o nebunie de genul asta, creezi noi amintiri fierbinti si intaresti legatura dintre voi", spune Valdez. "De asemenea, te plaseaza intr-o pozitie de putere - nu a mai facut asta niciodata si tu ai privilegiul de a-l initia."

Cosmopolitan

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...