Renunţă la mintea care gândeşte în proză; trezeşte alt gen de minte care gândeşte poetic. Lasă-ţi deoparte priceperea la silogisme; cântecul lasă-l să-ţi fie mod de viaţă. Treci de la intelect la intuiţie, de la cap la inimă, pentru că inima e mai aproape de mistere. - Osho

joi, 7 aprilie 2011

Faceti dragoste pentru a va dizolva prin iubire

Ii face placere cum facem dragoste. E fericita, zambeste, geme. Are un orgasm, doua, trei, fiecare mai profund. Dar lipseste ceva: ea e inca acolo.
Caracterul ei ramane. Personalitatea ei continua sa se exprime. Dar eu vreau sa disparem amandoi in iubire. Vreau ca iubirea sa sporeasca dincolo de comuniunea dintre doi prieteni. Vreau ca actul nostru sexual sa fie un abandon total al ego-ului in deplinatatea iubirii, dincolo de placerea satisfacatoare a doi oameni care isi freaca trupurile si impartasesc niste sentimente. Si, ca sa provoc aceasta disparitie subita a ego-urilor noastre, am nevoie de deschiderea ei. Am nevoie sa se deschida atat de larg incat sa fiu absorbit intr-acolo dincolo de efortul si dorinta persoanei mele. Apoi, ea si cu mine vom disparea in orizontul stralucitor al iubirii.
Stiu ca vrea asta la fel de mult ca si mine. Si ca nevoia ei sexuala cea mai profunda este sa fie topita in forta iubirii. Sa fie faramitata in iubire. Asa ca nimic nu ma poate opri.
Raman receptiv, sensibil fata de ea pentru a o percepe in profunzimea fiintei sale. Respir sincronizat cu ea, si apoi respir prin amandoi pentru a dizolva orice aspect separator pana ce unitatea iubirii noastre parca ne face sa-l respiram pe Dumnezeu. Ma misc impreuna cu ea, si apoi ne miscam ca intr-un dans perfect sincronizat, pana ce nu mai ramane nici un efort care sa aminteasca de noi.
Felul in care imi misc soldurile impreuna cu ea, sau respir cu abdomenul perfect lipit de al ei si o privesc in ochi este in acord cu dorinta mea de a anihila tensiunea noastra de a fi un sine individual intr-o supra-saturare a iubirii. Si ea isi doreste aceasta si astfel participa intru totul, uneori conducand, alteori fiind condusa, pierzand mereu controlul asupra limitelor sale. Si astfel ne topim – zambind, gemand, plangand – in extazul deschis al imbratisarii sexuale cutremuratoare. Ea s-a abandonat de bunavoie, eu m-am abandonat de bunavoie, fara retinere, in extazul iubirii.
Motivul pentru care faci dragoste determina rezultatul acestuia. Nu te opri la placerea fizica, astfel incat sa fii epuizat, nu te multumi cu implinirea senzuala si emotionala. Treci prin fiecare fior, sunet si emotie pana cand nu mai ai cale de intoarcere. Mergi atat de departe incat iubitul sau iubita sa dispara in intensitatea iubirii pe care o genereaza actul sexual. Topeste-l pe cel drag in iubire.
Disparitia sa este o invitatie pentru tine ca sa il urmezi. De ce sa dai inapoi? Daruieste-te insasi iubirii, fara sa ramana o urma din tine. Mori intru totul in iubire. Cand te intorci, cand ti-ai regasit constiinta de sine, vei fi revigorat in intregime, trezit de inocenta ce ti se reveleaza in abandonul de sine.

PENTRU EL
Pentru a o topi pe iubita ta prin iubire, penetreaz-o in trei feluri simultan: fizic, emotional si spiritual. Penetreaz-o fizic intrand in corpul ei cu corpul tau, cand ea este gata sa te primeasca cu totul. Practica mai multe stiluri de penetrare, profunda si superficiala, rapida si inceata, umpland-o cu caldura si forta corpului tau, ramanand sensibil la reactiile ei clipa de clipa. Ai atins deplinatatea penetrarii fizice atunci cand te misti in sincronizare perfecta cu ea, ca doi dansatori inlantuiti ce se misca cu o gratie fara efort si determina acea fascinatie si magie senzuala coplesitoare. E ca si cum corpul ei ar fi devenit corpul tau. Penetreaz-o emotional intrand in inima ei cu inima ta. Mai intai incearca sa-ti simti propriile emotii in timp ce faceti dragoste. Multi barbati sunt atat de coplesiti de placerea fizica a actului sexual incat nici nu sunt constienti ca au emotii! Destinde-ti zona din jurul inimii. Destinde-ti abdomenul si pieptul in timp ce partea din fata a corpului tau se relaxeaza, simte ca si cum te-ai topi in iubita ta, corp in corp.
Apoi, cand ti se pare ca spatiul ocupat de corpul tau e acelasi cu cel ocupat de al ei, incearca sa simti sentimentele iubitei tale. Incearca efectiv sa ii percepi emotiile, ca si fluxul de energie din corpul ei. Pentru aceasta respiri impreuna cu ea in timp ce simti inauntrul ei, inspirand cand inspira ea, expirand cand expira ea, in mod cat mai sincronizat. Prin exercitiu, suflul tau va coincide cu al ei, emotiile tale vor coincide cu ale ei, inima ta va coincide perfect cu a ei, si vei fi capabil sa simti tristetea ei, profunzimea iubirii ei si teama ei, ca si valurile de dorinta, fior si fericire care circula prin corpul ei. In cele din urma, sentimentele ei devin sentimentele tale. Inimile voastre pulseaza in acelasi ritm si par a fi una singura.
Penetrarea spirituala presupune sa ii patrunzi corpul cu constiinta ta. Acest lucru e foarte greu de descris in cuvinte, insa este o experienta clara si de neconfundat. Constiinta ta inseamna sa realizezi „cine” esti tu in esenta in timp ce faci dragoste. Este adancul fiintei tale, deschiderea luciditatii tale, natura senzatiei, a atentiei si a perceptiei tale, toate unificate in sine. Constiinta se exprima mai intai prin sufletul tau; dar ea este mai adanca si mai vasta decat sufletul tau: este Sinele tau superior sau Constiinta identitatii cu Dumnezeu. Este ceea ce iti deschide orice orizont sau spatiu ramanand totodata pe deplin unificat cu ele. Gradat, prin exercitiu, iti poti dezvolta capacitatea de a o penetra pe iubita ta cu forta constiintei insasi.
Vorbind in mod strict, constiinta in sine nu este o forta; este natura existentei. Toate fortele iau nastere din ea. Totusi, ca iubit, poti impregna cu constiinta actiunile tale sau le poti face mecanic. De exemplu, respiratia ta poate sa fie haotica si inconstienta sau poate sa fie profunda si constienta, iar iubita ta poate simti cu usurinta diferenta. Prin exercitiu, o poti aduce pe iubita ta chiar la orgasm numai prin forta constiintei, transmisa prin respiratia, energia si intentia ta, fara nici o penetrare fizica.
Nu poti transmite sexual constiinta daca esti distras. Luciditatea ta trebuie sa fie complet trezita si sa te integreze pe tine si pe iubita ta in clipa prezenta. La inceput, fii atent si vigilent pentru a nu fi distras de alte emotii sau amintiri din trecut. Ramai lucid, perfect ancorat in momentul prezent. In loc sa te gandesti la programul tau de maine, concentreaza-ti luciditatea asupra propriului corp si asupra corpului iubitei tale, asupra propriei respiratii si asupra respiratiei iubitei tale.
Cand aceasta deprindere de a fi lucid se manifesta spontan, evident ea va genera si va determina si in iubita ta luciditate si prezenta. Cand esti atent la respiratia ta, de exemplu, nu esti atent la textura cearsafurilor sau la parfumul de pe gatul iubitei tale. A-ti cultiva astfel luciditatea este un prim pas bun.
Urmatorul pas este sa lasi aceasta luciditate sa devina mai cuprinzatoare ca si cum s-ar relaxa intr-o constienta care cuprinde totul. Cand o penetrezi pe iubita ta cu atentia concentrata si cu constiinta directionata pe actul sexual propriu-zis, este ca si cand ai penetra-o normal cu penisul. Dar cand patrunzi in iubita ta cu intregul spatiu al constiintei tale, e ca si cum ai penetra-o si ai seduce-o cu intreaga forta a universului din adancul sufletului tau.
Ajuns aici este important sa intelegi ca iubita ta este la modul esential constiinta si este deja patrunsa de constiinta, la fel ca si tine, ca si orice altceva. Nu e nevoie sa te straduiesti sa faci nimic. Numai simte ca esti constiinta care deja este insasi natura ta, a iubitei tale, a spatiului camerei tale, etc. Relaxeaza-ti „punctul” de atentie astfel incat sa te expansionezi ca fiind acest „spatiu” deschis al constiintei. Ar putea suna abstract inainte sa practici acest lucru, insa reactia iubitei tale va fi imediata.
In timp ce faci dragoste cu iubita ta, exerseaza pentru a o patrunde cu constiinta ta treptat. Mai intai, penetreaz-o fizic cu grija, cu „penisul tau carnal“. Apoi penetreaz-o emotional cu iubire, cu „penisul inimii”. Apoi exerseaza sa iti aduni constiinta in momentul prezent, astfel incat sa fii extrem de acordat cu fiecare nuanta a corpului tau si a corpului ei, a respiratiei tale si a respiratiei ei. Cand esti capabil sa ramai absolut prezent si constient de tine si de iubita ta in timp ce patrunzi in ea cu corpul si cu inima, esti pregatit sa o penetrezi cu constiinta.
Atinge-o inauntrul ei cu tot corpul tau. Cu alte cuvinte, simte inauntrul spatiului din fata ta, care include corpul ei. Apoi simte inauntrul spatiului din spatele tau, ca si cum ai percepe peretii, obiectele si aerul care se afla in spatele tau. Simte in stanga si in dreapta ta, in sus si in jos. Simte in afara in toate directiile, pana ce totul este cuprins in interiorul sferei tale de forta constienta. Nu te concentra pe nimic anume. Lasa-ti luciditatea sa ramana deschisa, degajata, deplina si vasta, ca un ocean de claritate care umple camera.
Apoi simte dincolo de camera. Simte intreaga casa si intregul oras. Asculta cel mai indepartat sunet pe care il poti auzi. Simte milioanele de oameni din intreaga lume. Nu te concentra la nimic, ci lasa constiinta deschisa a senzatiei sa includa totul, fara nici un efort.
Continua sa simti in exterior, dincolo de intregul pamant, incluzand luna, soarele si stelele. Relaxeaza „punctul” constiintei tale atat de mult incat, fara a acorda o atentie deosebita vreunui lucru, sa te simti ca si cum ai fi intregul univers, aparand in oceanul infinit al constiintei tale deschise.
Ramai sensibil, lucid si atent la ce se intampla in jurul tau, dar nu prea concentrat asupra vreunui lucru. Seamana oarecum cu a fi jucator de fotbal sau de baschet. Un bun sportiv are niste „senzori” care simt in toate directiile pentru a putea raspunde jucatorilor din stanga si din dreapta lui, din fata si din spate; poate simti amplasarea coechipierilor si a adversarilor in timp ce acestia strabat terenul sau se misca in partea opusa a terenului, pastrand obiectivul in minte si fara a scapa mingea.
In acelasi fel, exerseaza pentru a ramane cu totul prezent cu iubita ta – extrem de prezent fata de fiecare schimbare emotionala a ei si fiecare circuit energetic – in timp ce simultan simti in exterior fara limite, relaxand atentia in adancul fiintei tale in timp ce simti in afara in toate directiile astfel incat luciditatea ta sa cuprinda tot acest spatiu al constiintei tale deschise. Pentru asta, este nevoie insa de exercitiu, ca pentru orice arta sau deprindere.
Cand esti capabil sa ramai prezent cu iubita ta si in acelasi timp sa te relaxezi in timp ce fiinta ta profunda este expansionata in spatiul din jur, atunci esti gata sa o „penetrezi” pe iubita ta cu forta constiintei.
La fel cum ai simtit in exterior catre infinitate cu constiinta ta, acum respira catre infinitate. Combina-ti respiratia cu simtirea. Respir-o pe iubita ta, ca si cum respiratia ta ar umfla plamanii ei. Respira spatiul din spatele tau, ca si cum respiratia ta ar circula prin pereti, prin obiecte si prin aerul din spatele tau. Inspira si expira prin intreaga sfera a constientei tale, la stanga si la dreapta, in sus si in jos, inainte si inapoi. Cand respiratia si perceptia ta este extinsa la intregul spatiu al constiintei tale expansionate, penetreaz-o cu aceasta pe iubita ta.
Simte ca si cum intregul spatiu al fiintei sale ar fi fost adunat prin respiratia ta si respira prin iubita ta, ca un imens fulger al constiintei care inspira si expira prin fiecare celula a ei. In afara de penetrarea ei cu carnea si cu inima ta, penetreaz-o cu forta constiintei insasi, calauzit de respiratia si iubirea ta. Relaxeaza-te in aceasta deplinatate a penetrarii, a fuziunii totale, ca o fiinta deschisa, care este de fapt aceasta constiinta vasta, plina de profunzime si putere care o patrunde pe iubita ta facand-o sa infloreasca prin forta constiintei care se difuzeaza in corpul, in inima si sufletul ei.
Vei sti ca faci acest lucru atunci cand iubita ta se abandoneaza complet in aceasta deschidere a constiintei, disparand in forta perfectiunii extatice, disparand in extazul iubirii nemarginite. Se poate lasa sa se abandoneze cu totul pentru ca simte profunzimea constiintei tale. Poate avea incredere in tine pentru ca esti atat de prezent, atat de deschis, atat de sensibil fata de ea. Simte imensa forta a iubirii din spatiul constiintei tale care patrunde in ea si o face sa se deschida. Se relaxeaza bucuroasa si se contopeste in iubirea absoluta pe care a vrut intotdeauna s-o primeasca, aceeasi iubire care se revarsa acum din adancul inimii ei, sporita de abandonul sexual care o conduce catre constiinta sinelui ei profund.

PENTRU EA

Calea spre inima unui barbat trece de multe ori printr-un loc situat mai jos de stomac; penisul este “radacina” lui fizica. Floarea din inima lui se deschide cel mai mult atunci cand “radacina” lui e plantata adanc in corpul tau.
Nu discutam despre amantul mediocru. Pentru el, penisul e doar un accesoriu al placerii, o limba sau un deget sensibil cu care sa se bucure de frecarea voluptuoasa cu tine. Dar pe masura ce un barbat isi dezvolta capacitatea sexuala, penisul lui poate ajuta la inradacinarea constiintei in corpul lui si al tau.
Majoritatea barbatilor tind in impetuozitatea si pasionalitatea lor sa uite de corp. Probabil iubitul tau gandeste, planuieste si rumega lucrurile in mintea lui toata ziua. Apoi timp de cateva momente in care face dragoste cu tine noaptea, energia lui este dirijata catre organele sale genitale. S-ar putea sa-ti faca placere timpul acesta petrecut cu iubitul tau; cel putin cateva minute, caci nu mai e lipit de munca sau de televizor. „Serviciile” tale sexuale il atrag pentru scurta vreme inapoi in corpul lui, unde se simte mult mai prezent cu tine decat atunci cand se afla in „cap” cu problemele lui.
Cand un barbat incepe sa exerseze pentru a se dezvolta sexual, probabil va fi foarte impetuos – chiar si pentru ca incearca atat de mult sa nu fie. Face efortul “din cap”. Incearca sa respire corect, sa ramana „constient” si sa ramana prezent cu tine, toate cu ajutorul mintii. Antidotul pentru acest lucru este dansul tau pe penisul lui.
Nimic nu il readuce pe un barbat mai repede in corpul lui decat o stimulare sexuala calda si umeda a “radacinii” lui. Majoritatea barbatilor trecuti de treizeci de ani au nevoie de stimulare genitala directa pentru a avea sau a mentine o erectie. Cu siguranta exista momente pentru iubire cand sunteti nemiscati sau doar va atingeti usor si tandru. Dar sunt si momente pentru o stimulare intensa a „radacinii” lui cu vaginul, gura, fundul sau mana ta. Majoritatea femeilor ating organele genitale ale iubitului prea usor, prea ezitant. Fii ferma si stimuleaza-l bine pentru a-l excita intens. Pe cand se apropie de punctul non-retur, incetineste sau chiar opreste-te ca sa nu ejaculeze. Lasa-l sa se relaxeze cateva clipe inainte sa continui.
Creeaza un arc de energie intre capul si organele lui genitale astfel incat inima lui sa fie stimulata. Tine minte ca majoritatea barbatilor au nevoie de mult exercitiu pentru a-si deschide inima in timp ce fac dragoste. Stimularea ta ar trebui sa fie suficient de intensa pentru a-l mentine mai mult in corpul lui decat in cap, gandindu-se la ce ar trebui sa faca pentru a fi „un iubit superior”.
Pentru a preveni terminarea prematura a intalnirii sexuale, ramai suficient de sensibila la ceea ce simte el, pentru a incetini sau a opri stimularea sexuala inainte ca el sa ejaculeze, iar apoi mareste din nou intensitatea cand penisul incepe sa i se inmoaie. Ii vei deschide inima numai atat de larg pe cat e a ta. Daca ii stimulezi mecanic penisul, numai va gafai si va ejacula. Dar daca corpul tau e abandonat si deschis si inima ta este complet deschisa, atunci, in timp ce il atragi din capul lui in corp, iubirea ta va provoca trezirea iubirii lui.
Arta amorului profund se afla in capacitatea ta de a te relaxa in corpul tau si de a-l primi pe iubitul tau atat de adanc incat sa fie atras mai presus de el insusi in iubirea ta. Deschide-te ca si cum ai fi o iubire atat de vasta incat sa se cufunde in tine, iar si iar. Va incerca sa se traga inapoi, sa obtina controlul, sa practice o tehnica sau alta. In tot acest timp, tu ii mangai radacina, il atragi inapoi in corpul lui si iti deschizi inima si corpul pe cat de mult esti dispusa sa ai incredere in el, provocand iubirea lui si totodata aspiratia lui de a se darui cu putere iubirii tale. 
In mod firesc, vrei ca iubitul tau sa te iubeasca in timpul actului sexual. Dar mai intai el trebuie sa invete sa isi deconditioneze obiceiurile masturbatorii de fantezie sexuala mentala. Ca sa-l ajuti sa ramana prezent si in relatie cu tine in timp ce faceti dragoste, tine minte ca majoritatea barbatilor gasesc ca exprimarea placerii unei femei este mai atragatoare decat cea a lor. 
Cand barbatii privesc o stripteuza dansand pe scena sau o actrita facand sex intr-un film erotic, sunt cel mai mult excitati de modul ei de manifestare a placerii. Tipetele, gemetele ei exagerate si miscarile pelviene de auto-satisfacere, tie ca femeie ti-ar putea parea adeseori ridicole. Pentru majoritatea barbatilor insa, sensibilitatea si placerea ei sexuala sunt fascinante. (Tine minte ca prezenta placuta sau charismatica a actorului tau preferat – junele-prim care te fascineaza si te face sa lesini – i se pare la fel de ridicola iubitului tau.) In timp ce majoritatea femeilor sunt cel mai mult excitate de profunzimea prezentei unui barbat, barbatii sunt cel mai mult excitati de stralucirea si energia unei femei: felul in care aceasta se misca, geme si se deschide senzual in iubire.
Ce obtin barbatii dintr-un show erotic bun este rezonanta cu energia deschiderii si dinamismului feminin. Nu e deloc excitant sa urmaresti o femeie plictisita facand sex. Nu e interesant sa urmaresti o femeie stimulandu-se singura cu entuziasmul unui peste mort. Dar cand un barbat priveste o femeie senzuala care se bucura cu adevarat de intruchiparea ei sexuala feminina, e innebunit. Atentia lui e absorbita de stralucirea fericirii, senzualitatii si placerii ei.
O actrita sau o dansatoare buna poate oferi energie feminina unui barbat, intocmai cum prezenta unui actor bun te poate face pe tine sa lesini sau sa plangi. Interpretarea reala e o adevarata arta; emotiile exprimate sunt autentice. Pentru a-i oferi unui barbat energia ta feminina, relaxeaza-te in deschiderea si placerea ta autentica, apoi lasa-ti corpul sa fie miscat de revarsarea profunda a senzualitatii si feminitatii tale debordante.
Energia ta feminina si prezenta masculina a iubitului tau isi pot dezvolta puterea impreuna. Pe masura ce devine mai priceput in a te patrunde cu penisul, inima si forta constiintei lui, tu trebuie sa iti dezvolti la fel de mult capacitatea de a te deschide in placere si de a ti-o manifesta intr-un mod cat mai seducator si astfel nu vei fi dezamagita, caci extazul tau nestapanit va capta mereu atentia lui profunda. In timp ce el exerseaza umplerea ta cu constiinta iubirii, absoarbe-l in universul fascinant al senzualitatii si iubirii tale profunde si fa-l sa simta curgerea energiei tale prin el.
Relaxeaza-te, deschide-te si ai incredere in placerea sexuala care circula in corpul tau. Dorinta ta fireasca de a-ti abandona inima in iubire atrage constiinta iubitului tau inauntrul tau, intocmai cum forma naturala a corpului tau feminin atrage penisul lui in tine. Apoi, daca vei continua sa te deschizi si sa te abandonezi ca iubire, el este atras cu totul dincolo de temerile sale, abandonandu-se odata cu tine in acel spatiu vast al plenitudinii, amandoi fiind topiti in iubire.
Extazul acestui abandon in comuniunea sexuala este de o intensitate mai presus de cuvinte. Iti depaseste cu mult nevoia de incurajare emotionala din partea iubitului tau. Nevoile tale de siguranta si adoratie din copilarie sunt cu totul dizolvate in extazul profund al inimii, o iubire dincolo de acceptia personala.
La fel, nevoia lui de satisfactie sexuala sau numai de eliberare de stres este risipita in fata iubirii. E atras de tine intr-un fel care ii deschide inima facand-o absolut vulnerabila; unit cu tine in trup, inima si spirit, isi da seama ca nu are de ce sa se teama. Poate renunta la efort, poate sa nu isi pazeasca inima si sa se abandoneze cu adevarat in iubire alaturi de tine - fara nici o retinere.
Mentine penisul lui tare si inima ta deschisa pentru ca el sa aiba ocazia de a se abandona in vibratiile tale de placere delicate, precum o limba care intra in coaja unei piersici zemoase. Aroma ta feminina naturala – felul tau de a fi cand esti satisfacuta, relaxata, cu corpul in extaz, stralucind de energia iubirii – il atrage mai mult decat orice pe lume. Cand profunzimea constiintei lui egaleaza stralucirea iubirii tale, toate limitele dintre limba si piersica se dizolva.


Extras din lucrarea "A face dragoste cu Dumnezeu" de David Deida, ed. Kamala.

2 comentarii:

Suflete de Cristal spunea...

Frumos spus si explicat, cred ca multi vor sa atinga acel nivel, dar nu pot intelege cum sa ajunga acolo, si tu chiar ai expus indrumari concrete. Multumesc! Am cerut asta si am primit! Multumesc ca mi-ai ascultat gandul!

d1v1n3_L0v3 spunea...

Si eu iti multumesc ca existi. Una SUNTEM iar daca suntem atenti ne auzim unul pe celalalt, ne completam...si asa aducem RAIUL PE PAMANT,aducem IUBIREA ADEVARATA.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...