Renunţă la mintea care gândeşte în proză; trezeşte alt gen de minte care gândeşte poetic. Lasă-ţi deoparte priceperea la silogisme; cântecul lasă-l să-ţi fie mod de viaţă. Treci de la intelect la intuiţie, de la cap la inimă, pentru că inima e mai aproape de mistere. - Osho

joi, 1 mai 2014

Întoarcerea femeii sălbatice
Mesaj de la Maria Magdalena prin Pamela

Dragi prieteni,

Toți trei suntem prezenți astăzi aici: Jeshua, Maria Magdalena și Maria. Suntem onorați să fim aici cu voi. Noi vă vedem ca pe frații și surorile noastre. În inimă noi suntem una și pentru mine, Jeshua, este deosebit de eliberator să fiu aici alături de prietenele mele. Pentru că adeseori am fost văzut ca reprezentant al energiei Christice. Cu toate acestea, acesta nu este adevărul gol-goluț. Alături de mine, în viața mea, au existat femei care au fost esențiale în misiunea mea. În acele vremuri femeilor nu le era permis să facă ceea ce am făcut eu, să fie în mod public învățători. Dar mama mea și Maria Magdalena au fost și ele războinici spirituali. Ele m-au ajutat să plantez semințele Conștiinței Christice.

Astăzi vom vorbi despre energiile masculine și feminine. Sufletul meu geamăn feminin și cu Mine vorbim într-un singur glas. De-a lungul istoriei voastre, energia feminină a fost profund rănită. Acest lucru a avut consecințe importante atât pentru femeile cât și pentru bărbații de pe Pământ. Nu numai femeile au suferit din cauza dominației masculine, ci și bărbații au avut de suferit.

În primul rând vom discuta de rănile feminine. Vă cerem să vă imaginați o femeie. Ea reprezintă întregul energiei feminine. Energia feminină a fost înjosită și tratată cu violență. Efectul pe care acest fapt l-a avut asupra femeii este că ea s-a retras din partea inferioară a corpului, parte  în care își are sediul puterea ei. Mai ales în cazul în care a fost vorba de violență sexuală, trauma emoțională a făcut ca femeia să-și retragă conștiința din această parte a corpului. Pentru ea devenit foarte greu să-și păstreze conștiința de sine și să rămână împământată. Imaginați-vă o femeie în fața ochiului vostru interior. Aceasta reprezintă energia colectivă a femeilor. În această imagine puteți vedea că în acea zonă a pântecelui ei parcă ar fi o gaură. Ea și-a retras conștiința din acea zonă și se simte în nesiguranță deoarece îi lipsește fundația. În interiorul pântecelui ei puteți auzi țipete de spaimă și durere. Am dori să vă invităm pe toți, atât femei cât și bărbați, să trimiteți lumină către această femeie, către pântecele ei. În acest fel vi-o dați vouă înșivă.

Acum Maria Magdalena vrea să vă vorbească

Eu sunt  Maria Magdalena. Vă iubesc profund. Eu sunt tot timpul cu voi. M-am ridicat deasupra rănii feminine și acum aș dori să ating această zonă dureroasă cu foarte multă delicatețe pentru a ajuta femeile să se vindece. Aș vrea să le văd renăscând cu bucurie și fermitate, astfel încât puterea feminină să poată reveni în mod pașnic. Eu nu doresc să mă lupt sau să mă bat. Am venit în pace și cu un motiv special pentru femei. Toate ați fost rănite de-a lungul istoriei, dar acum v-ați recâștigat puterea. Acum este timpul vostru, acum este vremea voastră. Aș vrea să vă reamintesc că și bărbații au nevoie acum de ajutor. Voi, ca femei, sunteți familiarizate cu rana din pântecele vostru, cu durerea și trauma de a fi înjosite. Dar ce s-a întâmplat cu bărbații?

În trecut, din cauza energiilor masculine dominante, energii ale puterii și opresiunii, bărbații au fost forțați să-și închidă inimile. Ei trebuiau să fie puternici și duri, aceasta era imaginea masculină ideală. Dar în acest fel bărbații s-au înstrăinat de partea lor sentimentală. Mulți bărbați s-au închis în capul lor; pentru ei a devenit dificil să-și exprime emoțiile și sentimentele. Incapacitatea de a vă conecta cu partea voastră sentimentală, partea voastră feminină, este deasemenea o rană. Nu vă trăiți viața pe deplin dacă nu vă puteți accesa sentimentele. De fapt, sunteți deconectați de la sufletul vostru. În mulți bărbați există un sentiment de singurătate și alienare, care poate fi perceput ca o gaură în inima lor.

Deci după cum vedeți, atât bărbații cât și femeile ați fost răniți în trecut. Femeilor aș vrea să le spun azi că pentru a vă regăsi puterea, pentru a vă recunoaște adevărata putere, îndreptați-vă către bărbați. Ei au nevoie de ajutorul vostru, au devenit înstrăinați, înstrăinați de casă. Aveți blândețe în inima voastră pentru a fi pline de compasiune cu ei. Noul Pământ se poate naște numai dacă aduceți pacea între voi. Dacă femeile și bărbații își recunosc rănile unii celorlați, ei pot construi între ei o punte.

Le cer femeilor să mi se alăture în a trimite lumină în gaura din pântece. Din acea lumină, apare o coardă care merge direct în Pământ. Simțiți conexiunea cu Mama Pământ  ca femeie. Energia voastră feminină este atât de puternică și de importantă pentru viață. Amintiți-vă adevărata voastră putere. Pe măsură ce conștiința voastră de sine crește, îndreptați-vă către bărbați și trimiteți lumină în gaura din inima lor.

Voi sunteți pe punctul de a intra într-un nou timp în istorie. Sunteți meniți să intrați împreună ca bărbați și femei. Sunteți invitați să vă bucurați și să râdeți din nou ca ființe umane. În mulți dintre voi Eu văd războinici obosiți; voi v-ați luptat și v-ați luptat și unii dintre voi sunteți obosiți și dezamăgiți. Răspunsul la durerea voastră se află într-o viață simplă. Prin asta vreau să spun: să vă simțiți din nou conectați cu adevărat cu Pământul și să vă bucurați de plăcerile simple de a fi ființă umană. Promisiunea Noului Pământ este să experimentați iubirea dintre un bărbat și o femeie, să fiți prieteni cu oameni asemănători vouă și să trăiți în pace cu mediul vostru înconjurător și cu natura.  

În viața mea pe Pământ am explorat profund rana feminină. Am fost o prietenă dragă a lui Jeshua. Am putut simți puterea și înțelepciunea lui, dar și durerile și îndoielile sale. A existat o înțelegere tainică între noi doi. Am simțit o durere profundă atunci când El a trebuit să părăsească Pământul, când a fost omorât. Adeseori când vroia să ne vorbească, îi puteam simți mesajele nu numai în cap ci în tot corpul. Nu-mi plăcea să discut despre ideile lui, despre mesajele lui așa cum o făceau discipolii lui masculini. În acest sens am fost puțin diferită de ei. Uneori ei și-au bătut joc de mine și atunci mă simțeam foarte singură. Am fost privită ca o ”femeie sălbatică” , eram neconvențională. În prezent eu sunt foarte bucuroasă să văd că femeile sălbatice sunt din nou binevenite în lume! Multe s-au schimbat din vremea lui Jeshua. Eu vă spun: femeile sălbatice vor fi liderii acestei lumi! Vă invit pe voi toate să vă ridicați în adevărata voastră putere. În trecut, când o femeie era ”sălbatică”, adică independentă, neconvențională și pasională, adesea ea era etichetată ca isterică. În Evul Mediu au fost numite vrăjitoare. Dar, de fapt, aceste femei – Eu am fost una dintre ele – erau animate de iubire. Acum a venit din nou vremea ca femeile să-și arate adevărata lor putere, nu într-un mod agresiv ci într-un mod care să reconcilieze energia masculină și cea feminină.

Vă mulțumesc foarte mult  că ați fost cu mine aici azi! 

© Pamela Kribbe


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...