Renunţă la mintea care gândeşte în proză; trezeşte alt gen de minte care gândeşte poetic. Lasă-ţi deoparte priceperea la silogisme; cântecul lasă-l să-ţi fie mod de viaţă. Treci de la intelect la intuiţie, de la cap la inimă, pentru că inima e mai aproape de mistere. - Osho

luni, 5 mai 2014

Explorează secretele punctului G


secretele punctului gExistă femei care şi-au trezit plenar feminitatea, femei ce îşi folosesc la maximum potenţialul lor sexual şi au o capacitate deosebită de a trăi stări de orgasm intense şi înălţătoare. Modelul lor ne demonstrează că este posibil.

Şi noi putem să atingem maximul manifestării noastre senzuale feminine. Trebuie doar să ne dorim cu adevărat şi să înţelegem ce şi cum să facem. Există foarte multe modalităţi prin care orice femeie poate ajunge să îşi trezească şi apoi să îşi amplifice la maximum senzualitatea, trezindu-şi capacitatea de a trăi mereu stări excepţionale de orgasm.

La femeie, senzualitatea este dispersată aproape pe toată suprafaţa trupului, în timp ce la bărbaţi este centrată de obicei în jurul zonei sexuale.
Există anumite diferenţe importante de ritm între bărbaţi şi femei care fac ca pentru a fi atins orgasmul feminin să fie necesară o stimulare mai îndelungată şi o atenţie deosebită, dublată de o cunoaştere profundă a naturii feminine intime.

În general, trăirea orgastică la femeie are un caracter de implozie, în timp ce orgasmul masculin are un caracter exploziv.
Femeile sunt prin natura lor mult mai aproape de orgasmul tantric, spiritual, plin de iubire şi transfigurare, care este fără descărcare (fără ejaculare feminină) şi incomparabil mai amplu, ce poate fi prelungit pe perioade de timp nedefinit de mari şi care nu se manifestă doar în zona sexuală, ci în întreg corpul şi în întreaga fiinţă sub forma unor unde vibratorii dătătoare de plăcere şi extaz.

Perla plăcerii feminine
Primul care a intuit existenţa unei mici zone erogene erectile feminine în proximitatea uretrei a fost doctorul De Graaf, aflat în slujba medicinei secolului al XVIII-lea. După încă o sută de ani, ginecologul american Jean-Claude Skenes descria existenţa micilor glande care astăzi îi poartă numele. Studiul a fost scris înainte ca omul de ştiinţă german Von Graffenberg să vorbească de un punct strategic al plăcerii feminine, pe care l-a botezat punctul G.
Taoiştii numeau această zonă erogenă Perla neagră, deoarece era considerat a fi un punct foarte preţios în satisfacerea amoroasă a femeii. Stimularea acestui punct cu degetul său cu membrul viril declanşează senzaţii foarte puternice la majoritatea femeilor. Dimensional, acest punct variază de la o femeie la alta, însă de regulă este cât un bob de mazăre. În momentul stimulării, acest punct creşte în dimensiune ajungând de la aproximativ 5 mm la un diametru de 1 cm - bineînţeles, dimensiuni aproximative.
În ciuda evidenţelor, punctul G a fost denigrat şi mulţi chiar i-au negat existenţa. Unii spun chiar că nu toate femeile au un punct G. E greu de crezut acest fapt. Doctorul sexolog Zaviacic a descoperit că de fapt, problema este că nu toate femeile au aceeaşi localizare şi formă a punctului G. Deci dacă nu aţi identificat până acum punctul G, insistaţi, căci îl veţi găsi.

Descoperă postura ideală
Punctul G este uşor de recunoscut pentru că are o textură mai aspră decât ţesutul care îl înconjoară. În urma stimulării, poate deveni de 3-4 ori mai mare ca dimensiune. Volumul său nu este direct proporţional cu starea de excitabilitate. Acest punct erogen poate fi atins cel mai uşor atunci când femeia este abordată pe la spate, în timpul actului amoros.
În Occident, poziţia amoroasă cea mai răspândită este cea în care femeia este culcată pe spate, iar picioarele ei rămân sprijinite deasupra umerilor iubitului. În această situaţie penisul nu mai atinge punctul G pentru că se descrie astfel un unghi foarte deschis.
Când femeia controlează mişcarea, ea ajunge mai uşor la orgasm, indiferent dacă este întinsă pe spate sau se află deasupra iubitului, cu condiţia ca ea să se simtă în largul său cu el. Această relaxare vine cu experienţa şi cu timpul, ceea ce explică de ce o femeie stăpână pe sine, care îşi cunoaşte bine trupul, dorinţele, reacţiile, alege în mod natural poziţiile care îi vor provoca mai multă plăcere.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...