Renunţă la mintea care gândeşte în proză; trezeşte alt gen de minte care gândeşte poetic. Lasă-ţi deoparte priceperea la silogisme; cântecul lasă-l să-ţi fie mod de viaţă. Treci de la intelect la intuiţie, de la cap la inimă, pentru că inima e mai aproape de mistere. - Osho

miercuri, 7 august 2013

CUM POATE TREZI O FEMEIE INIMA UNUI BARBAT IN TIMP CE FAC DRAGOSTE



Majoritatea barbatilor traiesc in minte uitind de inima. Ei gandesc, planuiesc si rumega lucrurile in mintea lor toata ziua. Cand un barbat incepe sa exerseze arta amorului o va face tot din cap. Va incearca sa respire corect, sa ramana constient, sa ramana prezent in timp ce face dragoste cu tine, toate cu ajutorul mintii. Antidotul pentru acest lucru este ca el sa isi trezeasca inima dar pentru aceasta atentia lui trebuie sa fie atrasa din cap in corpul fizic. Atunci cand atentia lui este atrasa in corpul fizic el, se va simti mai prezent decat atunci cand se afla in cap cu problemele lui, asa ii va fi mai usor sa-isi trezeasca inima.

Nimic nu il readuce pe un barbat mai repede in corpul lui decat o stimulare sexuala calda si umeda a "radacinii" lui. Majoritatea femeilor ating organele genitale ale iubitului prea usor, prea ezitant. Fii ferma si stimuleaza-l bine pentru a-l excita intens. Pe cand se apropie de punctul non-retur, incetineste sau chiar opreste-te ca sa nu ejaculeze. Lasa-l sa se relaxeze cateva clipe inainte sa continui. Creeaza un arc de energie intre capul si organele lui genitale astfel incat inima lui sa fie stimulata. Tine minte ca majoritatea barbatilor au nevoie de mult exercitiu pentru a-si deschide inima in timp ce fac dragoste. Stimularea ta in timp ce faceti dragoste trebuie sa fie suficient de intensa pentru a-i mentine atentia mai mult in corpul lui decat in cap, gandindu-se la ce ar trebui sa faca pentru a fi un iubit superior. Pentru a preveni terminarea prematura a fuziunii amoroase, ramai suficient de sensibila la ceea ce simte el, pentru a incetini sau a opri stimularea sexuala inainte ca el sa ejaculeze, iar apoi mareste din nou intensitatea cand lingamul incepe sa i se inmoaie. Ii vei deschide inima numai atat cat de larg e a ta de deschisa. Daca faci dragoste mecanic, fara implicare afectiva si fara sa fii atenta la ce simte el, numai va gafai si va ejacula. Dar, daca corpul tau e abandonat si destins si inima ta este complet deschisa, atunci, in timp ce faci dragoste, iubirea ta va provoca trezirea iubirii lui. Arta amorului profund se afla in capacitatea ta de a te relaxa in corpul tau si de a-l primi pe iubitul tau atat de adanc incat sa fie atras mai presus de el insusi in iubirea ta. Deschide-te ca si cum ai fi o iubire atat de vasta incat sa se cufunde in tine, iar si iar. Va incerca sa se traga inapoi, sa obtina controlul, sa practice o tehnica sau alta. In tot acest timp, tu fii atenta la ceea ce el simte, opreste-te sa te misti cand este aproape de punctul non-retur si continua sa o faci cand acest moment delicat a trecut. Astfel ii atragi focalizarea din minte inapoi in corpul lui si ii deschizi inima cat de mult esti dispusa sa ai incredere in el, provocand iubirea lui si totodata aspiratia lui de a se darui cu putere iubirii tale.

DAVID DEIDA

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...