Renunţă la mintea care gândeşte în proză; trezeşte alt gen de minte care gândeşte poetic. Lasă-ţi deoparte priceperea la silogisme; cântecul lasă-l să-ţi fie mod de viaţă. Treci de la intelect la intuiţie, de la cap la inimă, pentru că inima e mai aproape de mistere. - Osho

luni, 18 februarie 2013

Draga femeie

 
Doua inimi cand se-mbina,
Cand cufund pe tu cu eu,
E lumina din lumina,

Dumnezeu din Dumnezeu,
— Mihai Eminescu

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj-Mnov_tH1fNUq5eT9EXMi08J3FhJMfcdA9JUAWQwnIjPVXSghyoi6Gyo2NeMuM-LSPJNyD0ro76j9czztK8ecwSADJZCbbfvyHjYKIlHga_8u7Fcxz-dTbj4xS2BJo0B-wmnxvaY31Xal/s1600/GodBless.gif

Poze 451 din 463 - INDIAN
 BRIDES - Sundary


 


Draga femeie,

Te invit astazi sa privesti si sa accepti cu umilinta si smerenie acest elogiu adus de barbati esentei feminine. Si te invit sa-ti ceri si tu iertare masculinului, pentru daunele inconstiente pe care le-ai adus esentei masculine. Apoi, vom putea fi liberi sa pornim impreuna, barbat si femeie, pe un nou drum:

 http://www.youtube.com/watch?v=K_uRIMUBnvw
Poze 7 din 27 - Enigme - Ingersisoare
Stam inaintea ta astazi ca niste barbati care si-au luat angajamentul sa devina mai constienti, in toate privintele. Simtim dragoste profunda si un mare respect si venerare fata de darurile femininului. De asemenea, simtim un mare regret fata de actiunile distructive ale inconstientului masculin, in trecut si in prezent. Vrem sa ne cerem iertare fata de aceste actiuni, astfel incat sa putem merge inainte impreuna, intr-o era noua a co-creatiei. 
Poze 5 din 27 - Enigme - Ingersisoare
Pe masura ce devin mai constient, imi dau seama mai mult de jocul energiei masculine si feminine in mine, in tine si in tot ce inseamna viata.  Stiu ca toti avem acces la intregul spectru al acestor energii. Sunt constient de asemenea si de dimensiunea dincolo de orice dualitate, liberi si deschisi ca cerul.

Ma angajez sa detin si sa pazesc masculinitatea care onoreaza si celebreaza egalitatea dintre noi. Stiu ca, pentru a te onora cu adevarat ca pe o femeie multidimensionala, trebuie sa fiu pe deplin prezent cu mine insumi si sa-mi iau in stapanire darurile pe care le am de impartit cu tine.
Poze 11 din 27 - Enigme - Ingersisoare
Putem crea miracole impreuna… hranindu-ne unul pe celalalt, la modul constient, tratandu-ne cu respect si venerand divinitatea exprimata prin energia masculina si feminina.

Ca barbati, relatiile noastre cu femininul au fost adesea inconstiente. Imi pare rau ca femeile si energia feminina au fost subjugate si reprimate atat de mult timp. De-a lungul istoriei, barbatii te-au violat si  te-au abuzat, te-au ars, ti-au cumparat si ti-au vandut trupul pentru placeri sexuale, te-au fortat sa-ti ascunzi fata si chiar ti-au taiat organele sexuale.
Poze 13 din 27 - Enigme - Ingersisoare
Poate ca eu nu am facut aceste lucruri in mod direct, dar sunt constient de forta inconstienta a psihicului masculin, care a cautat sa domine femininul. Multi din barbatii care te-au oprimat si abuzat nu mai sunt in viata acum. Iar dintre cei care traiesc, multi nu sunt in stare sa-si ceara scuze pentru ca au ramas inchisi in inchisoarea furiei, fricii si rusinii.
Poze 2 din 27 - Enigme - Ingersisoare
In numele sexului masculin, imi cer iertare pentru actiunile noastre inconstiente, atunci cand am fost furiosi, suparati si cand am dat frau liber fortelor distructive ale psihicului nostru. Aleg sa nu imi mai aduc contributia la aceste forte si sa nu mai fiu condus de ele in viata mea.

Iti ofer aceste scuze, cu speranta ca vom putea sa pornim pe un nou drum al co-crearii.
Poze 13 din 40 - D_O_R - D_o_r
Sunt constient de faptul ca religiile din ultimele cateva mii de ani au fost fondate si propovaduite de barbati. Am actionat adesea ca si cum am fi avut ultimul cuvant in privinta lui Dumnezeu si a vietii spirituale. Si credeam ca masculinul are ceva special in privinta acestor lucruri. Ca rezultat, am suprimat spiritualitatea simtita cu inima, inclusiva si bazata pe conexiune.
Poze 18 din 27 - Enigme - Ingersisoare
Ma angajez acum sa onorez spiritualitatea divinului feminin. Onorez conexiunea ta profunda cu Pamantul. Relatia noastra cu Planeta si cu resursele sale a fost adesea motivata de competitie, achizitie si dominare. Am crezut in mod gresit ca expansiunea ne va proteja, dar in acest proces am incalcat sfintenia pamantului si am deranjat ritmurile sale naturale.
Poze 19 din 27 - Enigme - Ingersisoare
Ma angajez sa ascult simturile tale intuitive care ne spun cum sa vindecam planeta si cum sa o facem sa infloreasca. Iti onorez intuitia si capacitatea ta profunda de a simti. Ca barbati, am devalorizat sentimentele si intuitia, in favoarea unei perspective dominate de date si logica. Aceasta parea sa fie necesar pentru a duce umanitatea dincolo de animalism si superstitie. Dar in acest proces, am pierdut mult din esenta vietii.

Ma angajez sa respect arta simtitului, a intuitiei si intelepciunea inimii feminine. Astfel incat, impreuna sa ajungem la o perspectiva echilibrata asupra vietii, care onoreaza si include toata intelepciunea.
Poze 13 din 23 - vis si inocenta... - bs712008
Onorez frumusetea si integritatea corpului tau. Cand ne onoram unul pe celalalt prin corpurile noastre, prin constientizare si devotament, nu exista granite pentru dragostea pe care o putem genera.
Poze 20 din 69 - ♥ - D_o_r
Imi pare rau ca barbatii ti-au folosit frumusetea ca pe o forma de comert, in prostitutie si pornografie. Ne-a lipsit adesea abilitatea de a cere elegant intimitatea, sau de a accepta un refuz. Imi exprim dezaprobarea impotriva oricarei forme de comercializare fortata a frumusetii feminine si respect faptul ca trupul tau iti apartine.

Iti onorez capacitatea de gasi rezolvari pasnice ale conflictelor, abilitatea de a-ti cere iertare si de a ierta frumos.
Poze 1 din 23 - vis si inocenta... - bs712008
Noi, barbatii, am generat razboaie nesfarsite prin neintelegerile noastre si, in numele salvarii pamantului si a protejarii familiei noastre, am devenit dependenti de lupta in sine.
Prin contrast, nu gasim invazii sau razboaie pornite de femei. Imi cer scuze ca te-am tarat in aceste razboaie. Violuri, crime, inimi frante si familii distruse…
Iti imbratisam intelepciunea in crearea unei lumi in care ne putem intelege unii cu altii, fara sa apelam la distrugere.
Poze 12 din 40 - D_O_R - D_o_r
Iti onorez capacitatea de a-ti asculta corpul tau si nevoile lui de hrana, odihna si distractie. Iti onorez capacitatea de a acorda atentie catre ce este aici, acum. Ca barbati, preocuparea noastra catre scop si rezultat adesea ne epuizeaza si ne face indisponibili pentru relatie. Stim ca noi te-am tarat si pe tine in acest dezechilibru, dupa ce te-am frustrat de dorul tau de a ne conecta unul cu celalalt. 
Poze 28 din 69 - ♥ - D_o_r
Iti onorez intelepciunea de a mentine echilibru in corpurile noastre.

Iti onorez simtul compasiunii si al dreptatii. Oamenii au dominat in functii de judecatori si in politie, in inchisori si su stabilit principiile de pedeapsa. Vreau sa iti urez bun venit in a aduce inima ta in sistemul de justitie.

Stiu si ca economia globala a fost dominata de masculinul inconstient si am trait in spiritul lipsei si al lacomiei. Ca rezultat, multi au ajuns saraci si neputinciosi. Cu simtul tau natural al hranirii si abundentei, stiu ca putem sa lucram impreuna sa cream o economie mai calda.
Poze 19 din 69 - ♥ - D_o_r
Scuzandu-ne pentru ranile pe care ti le-am cauzat, constientizez ca si eu si fratii mei ne-am simtit raniti de mamele noastre, surorile noastre, partenerele noastre. Sunt dispus sa simt toate acea durere si sa o las sa plece. Te iert pentru toate modurile in care ai actionat inconstient si ma iert pe mine si pe ai mei pentru somnul nostru de veghe. De astazi, mergem inainte si iti tratam inima cape un templu sacru si ma angajez sa onorez femininul din mine si din tine si relatia noastra cu viata.

Stiu ca, iertand trecutul si unindu-ne mainile in prezent, putem crea o sinergie a puterilor noastre. Poze 8 din 27 - Enigme - Ingersisoare
Impreuna, nu e nimic ce nu putem face. Impreuna, putem face miracole. Poze 10 din 40 - D_O_R - D_o_r


__._,_.___

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...