Renunţă la mintea care gândeşte în proză; trezeşte alt gen de minte care gândeşte poetic. Lasă-ţi deoparte priceperea la silogisme; cântecul lasă-l să-ţi fie mod de viaţă. Treci de la intelect la intuiţie, de la cap la inimă, pentru că inima e mai aproape de mistere. - Osho

luni, 7 noiembrie 2011

ARHETIPURILE FEMININE SI FEMINITATEA SACRA

Descopera ce arhetip feminin esti: Mama, Fascinatoare, Initiatoare sau Eroina.

      
foto_301.jpg 
  
Nu este o intamplare ca te-ai nascut femeie in aceasta viata.

Feminitatea sacra este un mare mister, un cadou pentru tine, dar si o responsabilitate. Descopera alaturi de noi care sunt radacinile arhetipale ale feminitatii tale sacre. Fa inca un pas in cunoasterea  de sine, afla cine esti si ce poti face pentru a te implini plenar ca femeie.

Vei afla impreuna cu noi:

- ce arhetip feminin predomina in fiinta ta
- ce are impact asupra ta si cum anume iti determina aceasta destinul
- care este misiunea ta spirituala pentru care te-ai nascut in aceasta viata
- cum identifici propriile tipare sau propriile tendinte psihice, emotionale si sufletesti
- de ce actionezi sau re-actionezi intr-un anume fel atunci cand te confrunti cu diverse  provocari in viata ; cum poti sa le faci fata
- ce influente au tendintele tale arhetipale asupra interactiunii cu ceilalti
- cum relationezi cu arhetipurile masculine
- ce dorinte profunde are sufletul tau si cum poti sa ti le implinesti
- care sunt idealurile tale spirituale in aceasta viata
Ce sunt arhetipurile si ce ne invata ele?


Fiecare femeie are o anume tipologie care ii este specifica si care corespunde din punct de vedere fizic, psihic, mental si spiritual unui anumit arhetip feminin fundamental.
Arhetipurile sunt niste structuri  informationale emotionale si comportamentale ce provin din subconstientul colectiv. Ele induc psihicului uman in mod constant amprente energetice si functionale care ne determina convingerile, dorintele si comportamentele pe care le avem in viata.
Arhetipurile sunt niste modele universale de comportament care ne influenteaza mereu. Rolurile lor sunt implicite iar noi ni le asumam fara sa fim constienti de aceasta. Mama, fiica, artista, eroina, fascinatoare, initiatoare, sunt doar cateva dintre modelele feminine arhetipale universale. 
Identificandu-ne propriul arhetip feminin, sau rolul nostru in Univers, putem sa devenim constiente de fenomenele care au impact asupra noastra si ne determina destinul.
Cine suntem si ce putem deveni ? - sunt intrebari care vor avea raspuns.
Arhetipurile ne indica menirea  spirituala pentru care ne aflam acum aici.
 Arhetipurile ne ofera directiile de actiune si lectiile pe care trebuie sa le asimilam in viata pentru a avea succes, pentru a reusi in fata provocarilor cu care ne confruntam.
Cum sa fii o mama buna sau cum sa ai o cariera de succes ?
Cum sa fii o artista talentata sau o femeie fericita pe toate planurile ?
Cum sa fii o iubita perfecta  si cum sa-ti faci iubitul fericit ?
Inveti cum sa-ti amplifici la maxim toate potentialitatile fiintei tale si cum poti sa devii  cu adevarat o femeie perfecta.
Cunoscand arhetipurile active in sufletul tau poti sa aduci la lumina tot ce e mai bun in tine. Poti sa te cunosti mai bine, poti sa devii mai buna, mai frumoasa, mai fericita, mai aproape de idealul tau feminin arhetipal.

 Te asteptam cu drag! 

 Un workshop special, pentru femei speciale

Echipa Venus


Esti frumoasa cand esti fericita!

http://venus.org.ro/

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...