Renunţă la mintea care gândeşte în proză; trezeşte alt gen de minte care gândeşte poetic. Lasă-ţi deoparte priceperea la silogisme; cântecul lasă-l să-ţi fie mod de viaţă. Treci de la intelect la intuiţie, de la cap la inimă, pentru că inima e mai aproape de mistere. - Osho

marți, 11 decembrie 2012

Eliberarea totala de constringeri!

Mesaj de la Gaia – Este momentul sa va eliberati total de constringeri!!!


Bine v-am regasit, preaiubitilor!

Ne-am propus sa fim cat mai practici in aceasta sesiune, in care noi ne bucuram pentru ca ne permiteti sa fim cu voi, iar voi va puteti relaxa putin, citind aceste randuri. Ne-am propus sa va oferim cateva potentiale din care sa alegeti, in aceasta perioada ce precede marele eveniment: 21:12:12.
Daca priviti aceasta insiruire de numere, le putem vedea si din aceasta perspectiva: 21 = 2 revine la 1 (femininul si masculinul se reunesc intr-un mod nou revenind la adevarul de a fi intreg, dizolvand iluzia separarii; dualitatea este inlocuita cu unimea proprie, lasand in urma 12:12.
12:12, 3:3 dualitatea in exprimare; desi sunt identice, au avut expresii individuale.
3:3:3 = 9 finalitatea si liberatea de a alege si a experimenta o noua creatie, onorand si eliberand dualitatea.
Astfel ii dam de lucru mintii, ca noi sa putem patrunde in cele ce avem de impartasit.
Totul se desfasoara la o scara intensa, accelerata, atat la nivel individual, cat si colectiv. Pe de o parte sunt accelerate multe procese care au legatura cu eliberarea vechiului, fie ca sunt energii blocate in pamant, in apa, in aer, in taramuri non-fizice, insa limitrofe pamantului, fie sunt energii din constiinta individuala si de masa, care nu pot sa existe in noua era. Are loc o curatare de mare anvergura, iar aceasta se manifesta atat prin evenimente vizibile, cat si invizibile.
Reamintiti-va: se naste o noua era si fiecare fiinta, indiferent de varsta, de ceea ce face/crede, fiecare regn din aceasta dimensiune, cat si planeta insasi, toate se pregatesc trecand prin propria transformare si nastere. Asa cum stiti, orice nastere este dureroasa.

In ultimii ani au avut loc tot felul de fenomene, mai mult sau mai putin dramatice, in intreaga lume. Nu este vorba despre Dumnezeu care va pedepseste, ci este manifestarea alegerii de a trece dincolo de dualitate si a experimenta ceva total nou.
Aceasta pregatire este deja in derulare de cativa ani buni. Va reamintim cateva evenimente cosmice care au avut loc si au permis patrunderea unor frecvente inalte ale luminii, pentru a ridica vibratia in aceasta dimensiune: Concordanta Armonica din august 2007, evenimentul 11:11:11. De asemenea, va reamintim evenimentul 9/11, cele doua tsunami, uraganele, moartea printesei Diana etc., toate au socat lumea. Valuri de compasiune, iubire, sustinere au emanat pe aceasta planeta si de aici in intreaga creatie, in urma acestor evenimente dramatice in care oamenii au revenit la energia inimii, eliberand pentru un timp separarea, concurenta, lupta pentru putere. Intr-un fel sau altul, fiecare si-a pus diverse intrebari despre sine, despre viata.
Chiar daca apoi au reintrat in tiparul vietii de zi cu zi, ceva s-a intamplat la nivel subtil, iar acel ceva este reamintirea eternitatii vietii, ideea de comunicare, colaborare, ideea de apreciere a vietii, de acceptare a fiecarei fiinte.
Revenind, toti va aflati aici, fiind in corp fizic, pentru a participa la aceasta tranzitie, pentru a fi martorii unui eveniment unic din evolutia creatiei – eveniment care este marcat in calendarele voastre ca 21:12:12 – la care ati adaugat si ziua de 22:12:12, insa aceasta schimbare a erelor a inceput deja si va continua dupa aceaste date.
Alinierea planetei cu centrul galactic al Caii Lactee permite infuzia de frecvente ale luminii care nu reprezinta doar sfarsitul unui ciclu de 26 000 de ani, ci este un eveniment cu mult mai maret. Este vorba despre schimbarea erelor, in care intreaga creatie face un salt de pe spirala evolutiei existentei, ca potentiale de exprimat si experimentat.
In aceasta dimensiune se alege manifestarea divinitatii in fizic, insa nu asa cum cunoasteti voi fizicul. Pe de alta parte, se iese din experienta mentala, pentru a face loc manifestarii energiei sacre a inimii din fiecare fiinta suflet.

Preaiubitilor, voi cei care cititi aceste randuri sunteti pregatiti pentru acest eveniment cosmic, chiar daca va confruntati acum cu diverse probleme. Cum altfel ati putea „parea” ca toti ceilalti? Ati ales sa nu fiti diferiti de ei, pentru a putea sa va urmeze, avandu-va exemple vii in aceasta realitate.
Dar, mai mult decat oricand, acum este momentul sa fiti cine sunteti, sa va manifestati ca fiinte constiente. Va spunem acest lucru deoarece veti avea nevoie de intreaga voastra energie si de a fi prezenti in corp, pentru a face fata propriilor transformari fizice, mentale si subtile, cat si actiunii constiintei de masa care este in apogeul manifestarii rezistentei la schimbare.
Asumati-va responsabilitatea curateniei/purificarii personale: nimic din ceea ce este vechi nu mai poate exista in frecventele inalte ale noii ere.
Veti face loc curgerii si expansiunii. Asa cum v-am mai spus, dispuneti de abilitatea de a face alegeri constiente si de a simti. Imaginatia este instrumentul vostru de baza care, alaturi de alegeri si simtire, va permite sa magnetizati/atrageti potentialele pe care doriti sa le experimentati de aici inainte. Din aceasta ecuatie nu poate lipsi parteneriatul cu divinul – cu adevaratul voi – partea voastra divina, cat si cu alte fiinte non-fizice care se afla in serviciul vostru.
Mereu vi s-a pomenit de suveranitate, de libertate, iar voi inca percepeti ca nu sunteti nici suveran si nici nu aveti libertatea pe care v-o doriti.

Ne oprim putin, invitandu-va sa respirati profund si sa va relaxati, deoarece vom insirui o serie de lucruri, mai mult sau mai putin evidente, care va impiedica sa fiti cine sunteti, sa va manifestati ca un creator constient, liber.

Pe parcursul multor experiente avute in existenta voastra v-ati dat puterea unei persoane sau unei organizatii. Este momentul sa va luati puterea inapoi, pe masura ce constientizati in ce mod v-ati separat de capacitatile fiintei marete care sunteti, in urma expunerii pe care o vom face sau din propriile amintiri.
Este vorba despre juraminte, legaminte, acorduri la care ati aderat in mod liber sau prin constrangere. Suntem siguri ca pe multe din cele ce urmeaza le-ati constientizat si le-ati eliberat, insa veti fi surprinsi sa constatati ca mai sunt unele aspecte ascunse, deghizate, care va impiedica sa aveti claritate, sa va urmati intuitia, sa fiti liberi, sa fiti exemplul care urma sa fiti.
Unele dintre acestea au fost alese inainte de a va manifesta in corp fizic. Altele fac parte din experientele din acest plan.
Dragi prieteni, haideti sa respiram impreuna! Este momentul vostru pretios de a va elibera total de constrangeri. Acestea sunt stocate in ADN, reprezentand zestrea ancestrala, pe linie de familie biologica, angelica si ca omenire, cat si din propria calatorie. Asa cum v-am spus, unele vi s-au impus, altele le-ati acceptat de buna voie, chiar daca vi s-au parut nepotrivite – trebuia sa nu iesiti din rand.
Cand v-ati desprins din Unul, cand ati parasit taramul de Acasa, v-ati simtit vinovati ca ati mers prea departe. Astfel, ati perceput ca ati fost pedepsiti sa nu gasiti calea de intoarcere. Ati perceput si ati memorat acest lucru ca fiind marea separare. Ati putea sa-l asimilati cu ceea ce se numeste pacatul originar/initial. N-ati gresit nimic, dimpotriva, ati ales sa va scufundati in creatie, sa o experimentati cu inocenta.
Unimea din care provin toate a ales sa se cunoasca pe sine prin expresii ale sale, prin voi. Nu a fost nicio greseala! Creatorul Tata/Mama v-a daruit liberatea de a fi creatori pe cont propriu.
Apoi, de fiecare data cand creati ceva, parand ca este inafara voastra, se adancea perceptia separarii, pana cand ati ajuns in acest plan, in care ati ales sa uitati cine sunteti, de ce ati venit aici, unde va duceti de aici. Si totusi, doar aici puteti experimenta ceea ce numiti Ascensiunea incorporata, reunirea fizicului cu divinul sau, altfel spus, exprimarea divinului in acest plan, in corp si, implicit, expansiunea constiintei.
Ati facut acordul de a uita totul despre voi in acest plan, incepand cu prima manifestare in acest plan, ca fiinta in corp fizic si continuand cu fiecare din vietile trecute. Acest lucru nu a fost o greseala, ci v-a permis sa traiti intens fiecare experienta. Este momentul sa va amintiti de voi ca fiind creator de drept, fiinta multidimensionala, completa in sine si prin sine!
Inainte de a veni in planul fizic, ati facut un acord cu familia angelica la care urma sa reveniti dupa experimentarea acestui plan, aducand intelepciunea voastra. Este momentul sa eliberati acel acord, oricat de greu vi s-ar parea, deoarece este vorba de faptul ca ascensiunea este un proces individual; fiecare va trece prin propriul proces de ascensiune. Desigur puteti oferi potentiale, insa fara a fi legati in nici un fel. Altfel, nu este vorba despre suveranitate, libertate. Acest legamant are atasat conceptul de sacrificiu, devenit ulterior un tipar. V-ati oferit sa veniti aici nestiind ce se poate intampla, v-ati oferit sa va sacrificati in numele celor dragi.
Sacrificiul in acest plan a fost dus la extrem, pana la sacrificarea vietii, ca onoare sau ca jerfa impusa de colectivitate. Sacrificiul a devenit o datorie de onoare la un moment dat: pentru o cauza, pentru o comunitate, in numele lui Dumnezeu/Alah, a unor zeitati.
De asemenea, sacrificarea vietii, sub forma dorintei de a va distruge, de a inceta sa existati, s-a manifestat atunci cand nu obtineati rezultatele scontate, insotita de rusine, vinovatie, lipsa valorii de sine.

Ei bine, respirati profund si eliberati aceste straturi. Respirati si imbratisati-va experientele avute.
Ati facut juraminte, legaminte fata de ordinele religioase. Ati depus juraminte de a fi in serviciul altora, fie ca a fost vorba de o persoana (rege, regina, stapan, sot, sotie, iubit, iubita…) fie de organizatii (militare, religioase…) Aceste juraminte cuprind acordul de a fi suspusi, de a asculta fara sa va spuneti adevarul, sa va ascultati intuitia, sa va folositi creativitatea.
Toate aceste juraminte, legaminte continua sa existe si sa va limiteze, deoarece sunt stocate in ADN. Sunt tipare ce intra in actiune in anumite conditii, fara sa fiti constienti de ele si de consecinte. In spatele acestor acorduri exista si acordul de a nu fi vazuti ca cine sunteti.
Este momentul sa le eliberati si sa le dizolvati in punctul lor de creatie.
Ati facut un acord cu voi insiva de a trece neobservati, de teama de a va asuma responsabilitatea, fie datorita unui confort la care nu voiati sa renuntati, fie datorita fricii fata de necunoscut, fricii ca ati putea fi pedepsiti fiind altfel decat ceilalti.
Eliberati acest acord si eliberati-va pentru ca sunteti scantei divine. Manifestati-va ca maestri si invatatori!

Juramantul de a iubi si a nu parasi pe cineva va urmeaza in fiecare viata si actioneaza ca un lant. Va intrebati de ce nu gasiti un partener/partenera cu care sa impartasiti. Acest juramant inca actioneaza si, astfel, gasiti tot felul de motive pentru a nu va deschide cu adevarat pentru o relatie in acest moment.
Cei care sunteti casatoriti ati facut juramntul de a fi impreuna la bine si la rau, pana cand moartea va va desparti, in aceasta viata. Desi sunteti constienti ca nu mai aveti o relatie, cu adevarat, continuati sa ramaneti impreuna in virtutea acestui juramant. Acesta este intarit de aceleasi tipare din constiinta de masa.
Juraminte asemanatoare ati facut in vietile trecute, fie fata de aceeasi persoana, care v-a fost copil, sot/sotie, iubit/iubita, parinte. Toate aceste juraminte va limiteaza si nu va permit sa va deschideti inima cu adevarat, sa primiti si sa oferiti iubire, sa permiteti vietii sa circule prin voi.
Este posibil sa fi facut juramantul de a iubi etern pe cineva, punandu-va astfel intr-un mod de viata/existenta liniara, limitata, oricat de paradoxal ar parea.
Cu alte ocazii ati facut juramantul de a nu mai iubi niciodata, pentru a nu mai suferi, pentru a nu mai fi raniti. Acest lucru restrictioneaza fluxul de iubire in multe directii: de la voi catre voi, de la ceilalti catre voi.

Eliberati orice juramant de iubire! Iubirea doar exista! Nu o puteti opri, insa, inchizandu-va, nu va puteti bucura de prezenta ei atotcuprinzatoare.

Ati facut legaminte de a-i sustine pe cei dragi, de a-i ajuta sa-si invete lectiile, dar, adesea, n-ati facut decat sa le furati experientele. Nu a fost de folos nimanui. In spatele acestor legaminte existau judecati: ca sunteti mai buni decat ei, ca ei nu se pot descurca, iar daca esuati va judecati si va invinuiati si ajungem astfel la suferinta.
Acordul de a evolua prin suferinta si de a fi saraci pentru a ramane pe calea spirituala va impiedica sa atrageti bucuria si abundenta in viata voastra.
Respirati si eliberati si aceste legaminte, stiind ca fiecare este acolo unde trebuie sa fie, iar voi aveti o singura responsabilitate acum: fata de voi! Respirati si eliberati-le in punctul lor de origine, cand au fost create, in sursa lor – care sunteti voi! Dizolvati-le in esenta voastra pentru a va misca liberi, pentru a avea claritate si a fi eficienti in ceea ce alegeti sa faceti. Aveti dreptul de a va bucura de viata, sub toate aspectele ei.
Va reamintim de juramantul de a fi luptator etern, fie sa aparati pe cineva sau o cauza, in care judecata era legea. Judecand sunteti in expresia dualitatii. Acum, doriti sa iesiti din aceasta, expansionandu-va intr-o existenta mult mai fluida si in expansiune, in care fiecare sa fie onorat si sa onoreze. Acest juramant nu va permite sa va relaxati, sa puteti privi totul din alte unghiuri, sa vedeti tabloul de ansamblu.
Respirati si eliberati luptatorul si judecatile implicite. Respirati si simtiti libertatea de a fi voi, fara lanturi, fara limitari!
Ajungem acum la acordul de celibat. Indiferent in ce context a fost facut, acesta va impiedica sa aveti o relatie intima cu voi, cu sufletul vostru, sa straluciti. De asemenea, va impiedica sa va bucurati de una dintre cele mai sacre experiente umane: sexul, iubirea fizica, impartasirea corpurilor in care va puteti conecta cu divinul din voi si din celalalt.
Toate aceste acorduri, juraminte, legaminte v-au creat limitari de tot felul. Unele fiind foarte subtile si impletite cu altele, chiar daca le-ati constientizat, au ramas ca urme atasate de celelalte. Este momentul sa fiti foarte clari, alegand sa eliberati tot ceea ce va limiteaza, sa constientizati ca voi le-ati creat si sa le dizolvati in flacara sufletului vostru, voi fiind sursa lor.
Depinde de voi cum vreti sa experimentati ceea ce urmeaza. Exista potentialul sa continuati ca si pana acum sau sa manifetati potentialul a cine sunteti cu adevarat.
Si fiindca urmeaza doua evenimente majore pana la sfarsitul anului, va sugeram sa va luati timp sa lucrati cu voi. Cu cat eliberati mai mult din vechi, cu atat puteti atrage noul, voi fiind cei prin care se ancoreaza potentialele noii ere.
Asadar, cum incepeti si cum sfarsiti ziua?
Este de preferat sa va conectati cu esenta voastra dimineata la trezire, amintindu-va de intregul care sunteti, pasind astfel in experientele zilei cu incredere. Seara, nu va culcati analizand si judecand cele experimentate sau ingrijorandu-va de cele de maine, ci conectati-va cu voi insiva, imbratisati-va experientele, stiind ca oricand puteti alege din nou.
De asemenea, amintiti-va ca totul este interconectat. Ce puteti oferi colectivului prin cine sunteti si cum va exprimati?
Oferiti potentialul creatorului constient, al maestrului care onoreaza pe oricine, onorandu-se pe el mai intai.
Cel mai important este sa aveti grija de voi, facand totul pentru a fi in forma maxima si constienti de ceea ce se petrece. Odihniti-va, plimbati-va in natura, practicati linistea, conectati-va cu divinul, bucurati-va de viata!

Va iubim, va onoram pentru alegerea de a fi pe pamant in acest moment, ca participanti si martori la acest eveniment cosmic: Schimbarea Erelor! Fiti mandri de voi! 
Mai mult decat oricand, Fiti constienti in fiecare moment acum!

Sursa: www.iamthatiam.ro

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...