Renunţă la mintea care gândeşte în proză; trezeşte alt gen de minte care gândeşte poetic. Lasă-ţi deoparte priceperea la silogisme; cântecul lasă-l să-ţi fie mod de viaţă. Treci de la intelect la intuiţie, de la cap la inimă, pentru că inima e mai aproape de mistere. - Osho

miercuri, 4 mai 2011

Masturbarea la femei





Sa vorbim si despre acest subiect care este oarecum tabu: femeile nu pomenesc de el, desi o practica, barbatii au reactii contradictorii, de la curiozitate la frustrare ca sunt lasati deoparte. 

Ce trebuie sa crezi despre masturbarea femeilor? Este ceva care nu ar trebui sa se intample, sau sa se intample cat mai rar? De ce se masturbeaza femeile? Cum ar trebui sa reactioneze barbatii? 

Masturbarea este un lucru aducator de satisfactii! 
Masturbarea le da femeilor posibilitatea de a-si explora propriul trup si in acelasi timp le ofera un inalt grad de libertate sexuala. Le permite femeilor sa experimenteze placerea sexuala fara a astepta acest lucru de la un partener. Masturbarea le da femeilor controlul asupra propriului corp si a propriei sexualitati. Femeile invata astfel despre propriul corp si despre cum acesta raspunde la stimulii sexuali. 


Pentru multe femei, masturbarea este prima cale prin care ajung la orgasm. Multe femei au avut cele mai puternice orgasme prin masturbare, deoarece dorintele lor mentale si fizice pot fi duse la indeplinire fara a se gandi la dorintele partenerului. 

Masturbarea este benefica femeilor intreaga viata, din copilarie la maturitate. Daca o femeie nu are intotdeauna un partener sexual, intotdeauna se va avea pe ea. 

De ce este important sa incepi aceasta practica de la inceputul vietii sexuale 
Masturbarea este prima si cea mai importanta deprindere sexuala a unei femei, intrucat ea poate detine cheia descoperirii placerii in celelalte forme ale vietii sexuale. Ideal ar fi ca masturbarea sa fie descoperita inainte de pubertate, dar cel mai adesea se intampla in jurul varstei de 20 de ani. Motivul pentru care ar trebui sa fie descoperita cat mai repede este ca cei mai tineri au un mod mai sanatos de a accepta nevoile lor sexuale. In plus, le creste intelegerea propriului corp aflat in permanenta schimbare si le da senzatia de control asupra lui. Daca o adolescenta stie cum sa se masturbeze, este mai putin probabil ca isi va cauta un partener inainte de a fi pregatita psihic si fizic. Chiar daca o fata are prima menstruatie, intre 10 si 14 ani, corpul ei nu va fi pregatit pentru nastere sau alaptare decat dupa inca cativa ani. Masturbarea le arata tinerelor fete ca au o optiune fata de frustrarile sexuale sau sexul cu un partener. 

Obtinerea orgasmului prin masturbare se invata mai usor in adolescenta decat in anii ce vor urma, cand asteptarile impuse de societate de cele mai multe ori creaza bariere in calea obtinerii placerii sexuale si orgasmului. Cu cat inaintam in varsta si invatam mai multe, cu atat avem tendinta de a analiza mai mult. Este de preferat sa inveti sa te masturbezi ininte de te gandi prea mult la ce faci si la ce parere au altii despre asta. Masturbarea este o practica sanatoasa si odata invatata ea va fi continuata chiar daca mai tarziu va aparea un sentiment de vina, sau chiar frica de pedeapsa. 

Cum se masturbeaza femeile? 
Exista nenumarate cai prin care o femeie se poate masturba. Prin masajul clitorisului cu degetele, sau isi pot freca vulva de plapuma, perna sau mobila. Unele folosesc dusul, vibratoare si penisuri artificiale pentru a-si stimula vulva sau vaginul. Vaginul, aparent, are un rol mai mic in masturbare, dar insertia vaginala nu este neaparat rara sau neobisnuita. Unele femei folosesc stimularea sanilor sau anala, in paralel cu stimularea vaginala si clitoridiana. Fanteziile joaca un rol major in masturbarea femeii. Creierul este cel mai important organ sexual; foarte rar doar stimularea fizica duce la orgasm. 

Calea corecta? 
Este important de stiut ca nu exista o cale "dreapta" sau "corecta" a masturbarii. Unele femei simt ca vor ajunge la orgasm daca vor folosi anumite metode, pentru ca asa au auzit de la alte femei. Este insa bine de tinut cont de faptul ca fiecare corp este diferit si tot diferit este psihicul fiecarei femei. 

In timp ce multe femei ajung la orgasm folosind diferite tehnici, altele pot atinge orgasmul numai daca folosesc aceeasi metoda de fiecare data. Nu este nimic rau in asta. Din cauza mediului sau din cauza faptului ca fiecare corp este diferit, aplicarea de noi tehnici poate fi dificila sau chiar imposibila. Daca ai orgasm cu tehnica ta, continua. Dar poti avea orgasm si daca incerci alte metode. Masturbarea poate fi placuta oricum ai face-o. 

Si cand te saturi de jocul in unu, incearca jocuri erotico-sexuale in 2, iar numaratoarea nu trebuie sa se opreasca neaparat aici... 

Un comentariu:

Unknown spunea...

MASURBAREA este GESTUL ÎNCHIDERII EGOISTE în sine, gestul gustării diabolice din sine, fără dăruire față de Dumnezeu din celălalt. Acest gest al masturbării este inspirat omului de către îngerii căzuți, numiți și DIAVOLI, de la grcescul DIABOLON, A FI SEPARAT. acești îngeri căzuți s-au separat de Dumnezeu prin neascultarea lor și urmăresc să-l facă și pe om asemenea lor, inspirându-l să practice masturbarea și alte perversiuni sexuale. Femeia care se masturbeaza se face releu de manifestare pentru îngerii căzuți și contribuie foarte mult la umbrirea Pământului cu faptele specifice acestor îngeri. astfel, masturbarea conduce treptat la închiderea egoistă în sine, la creșterea egoului și la înstrăinarea de propriul Suflet. Masturbarea oferă plăcere furată în mod diabolic printr-un gest aparent nevinovat, dar care, de fapt, are urmări grave la nivelul întregii societăți.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...