Renunţă la mintea care gândeşte în proză; trezeşte alt gen de minte care gândeşte poetic. Lasă-ţi deoparte priceperea la silogisme; cântecul lasă-l să-ţi fie mod de viaţă. Treci de la intelect la intuiţie, de la cap la inimă, pentru că inima e mai aproape de mistere. - Osho

marți, 18 decembrie 2012

Dragostea este mai puternica decat dreptatea. Poți iubi atat de mult? Inima ta detine cheia

… ca dragostea este mai puternica decat dreptatea.

Sting a spus asta, si este perfect adevarat. Asa  ca  daca tu te simti “nedreptatit” si cauti “dreptatea”, ai putea  sa cauti un lucru gresit. Ce s-ar intampla daca ai cauta dragostea  in loc ? Si ce s-ar intampla daca ai oferi dragostea in locul cautarii ei ?
Asta ar putea insemna putina iertare.  Iata, daca incepi cu tine insuti, daca incepi sa te ierti pe tine pentru toate lucrurile pe care le-ai  facut si nu au fost in regula  fata de altcineva, iti va fi mai usor sa ierti pe altcineva pentru ceea ce a facut si care nu a fost in regula fata de tine.
Era doar un gand …
Cu dragoste, prietenul tau,
Neale Donald Walsch

in aceasta zi din viata ta, cred ca Dumnezeu vrea ca tu sa stii ...

... să te trădezi pe tine însuți ca să nu trădezi pe altcineva înseamnă tot trădare.
 De fapt, este cea Mai Mare Trădare.
Nu poți evita trădarea prin a te trăda pe tine însuți, ci pur si simplu, 
alegi pe cine să trădezi. De fapt, nu exista asa ceva numit "trădare".
 Exista numai adevarul, in sfarsit pronuntat.  Aceasta nu este deloc tradare. Aceasta este iubire. Pentru altul si pentru tine. Poți iubi atat de mult?
Stii exact de ce ai primit acest mesaj astăzi.
Cu dragoste, prietenul tau,
Neale Donald Walsch




in aceasta zi din viata ta, cred ca Dumnezeu vrea ca tu sa stii ...

….ca inima ta cunoaste in tacere secretele zilelor si ale noptilor.
Kahlil Gibran a spus asta si avea dreptate. Asculta-ti, prin urmare, inima. Cultiva-ti abilitatea de a face asta. Practica asta. Realizeaza asta. Perfectioneaza asta.
Nu este chiar atat de dificil. Doar fii in tacere cu tine insuti. Si pentru numele lui Dumnezeu, inceteaza sa-ti mai asculti mintea. Nu vei gasi adevarul acolo. Vei putea gasi raspunsul, dar nu va fi adevarul daca acesta nu coincide cu raspunsul din inima ta.
Tu crezi ca este mult mai mult in viata decat asta, dar nu este. Inima ta detine cheia. Inima ta are intelepciunea. Inima ta cunoaste viitorul. Mintea ta nu cunoaste decat trecutul. Isi imagineaza ca viitorul va fi exact ca ieri, asa ca ia deciziile bazandu-se pe asta. Numai inima ta poate vedea dincolo de limitele memoriei.
Cu dragoste, prietenul tau,
Neale Donald Walsch

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...