Renunţă la mintea care gândeşte în proză; trezeşte alt gen de minte care gândeşte poetic. Lasă-ţi deoparte priceperea la silogisme; cântecul lasă-l să-ţi fie mod de viaţă. Treci de la intelect la intuiţie, de la cap la inimă, pentru că inima e mai aproape de mistere. - Osho

sâmbătă, 10 martie 2012

Te Iubesc

Dacă -ți spun o dată “te iubesc”, lumea din jurul tău dispare...iar tu nici nu observi.


Dacă -ți spun încă o dată “te iubesc”, tot ceea ce credeai că ești va dispărea...iar tu nu vei observa.


Dacă -ți spun a treia oară  “te iubesc”, îmi vei deschide ușa inimii tale și mă vei lăsa să intru.


Două cuvinte sacre : “te iubesc”.


De mii și mii de ori îți spun :“te iubesc”, pentru că acestea  transformă Totul !


Iubirea se trăiește, se simte prin fiecare fibră a trupului tău, îți hrănește sufletul, îți dă forță și putere, te înalță!


Totul în jurul tău înflorește, indiferent de anotimp, capătă un ritm, este ca și cum te-ai învărti, prin rotații ale beatitudinii, începi să iubești Totul, observi că totul are viață.


Culorile încep să capete diferite nuanțe strălucitoare în totul înconjurător.Fața ta este plină de veselie, bucurie, ochii s-au schimbat în diamante, căci cu ei observi aceste aspete ale transformării .


Din liniștea ta firească începe să se audă un zgomot puternic, auzi cum mașinile au zgomote diferite în circulație, înainte nu le auzeai deoarece făceau parte din cotidianul vieții tale( lumea ta - obișnuința), apoi păsările cum cântă, apoi un murmur continuu venit din inima pământului, ca și cum ți-ar vorbi, și chiar îți vorbește, prin căldura și răcoarea pe care le degajă,apoi murmurul continuă prin freamătul naturii,iar vântul și ploaia îți spun când sunt benefice și când sunt acide pământului.Toate acestea sunt transformări în inima ta.


“Te iubesc”- are mii de culori calde,cerculețe și steluțe luminoase,strălucitoare, pline de conținut și formă ! 

Sursa: Maretia Iubirii

Un comentariu:

♥Sundary♥ spunea...

« Fii Iubire, fii FERICIRE , dăruiește IUBIREA care ești și lasă-ți Lumina și Cascada IUBIRII Divine care curge prin Tine să strălucească în fiecare clipă.....pentru ca undeva , la o bătaie de inimă distanță de inima ta... cineva își va încălzi sufletul cu ea....♥ »
http://www.youtube.com/watch?v=erB6ceW48Xk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...