Renunţă la mintea care gândeşte în proză; trezeşte alt gen de minte care gândeşte poetic. Lasă-ţi deoparte priceperea la silogisme; cântecul lasă-l să-ţi fie mod de viaţă. Treci de la intelect la intuiţie, de la cap la inimă, pentru că inima e mai aproape de mistere. - Osho

marți, 5 iunie 2012

Orgasmul multiplu: tehnici tantrice care te ajuta sa-l obtii

Orgasmul multiplu ramane pentru multi un mit, desi el exista si poate fi obtinut cu usurinta prin sexul tantric. In spatele denumirii sale misterioase, aceasta experienta sexuala te ajuta sa faci dragoste cu spiritul iubitului tau, nu doar cu trupul sau. Incearca diseara urmatoarele tehnici tantrice pentru incepatori, care te ajuta sa obtii orgasmul multiplu mai usor decat crezi.

In fapt, tehnicile tantrice nu urmaresc atingerea orgasmului cu necesitate, ci cresc intensitatea energiei sexuale intre parteneri, pana in punctul in care tensiunea erotica explodeaza in climaxuri coplesitoare.


Ce este sexul tantric?

Derivat din filosofiile antice sanscrite, indiene si chineze, sexul tantric este o cale superioara de atingere a placerii sexuale in cuplu, prin unificarea canalelor energetice intre un barbat si o femeie. Imagineaza-ti cum spiritele voastre se intrepatrund concomitent cu actul instinctual al penetrarii, dupa un preludiu care a favorizat acest cumul energetic.

Chiar daca nu esti o fire deosebit de spirituala, poti gasi argumente stiintifice care sa ateste beneficiile sexului tantric:

  • tehnicile specifice de respiratie combat stresul, ajuta la relaxare si la imbunatatirea circulatiei sanguine (pentru o excitabilitate crescuta)
  • nivelul de serotonina creste odata cu detensionarea si excitatia, de unde si placerea covarsitoare care survine


Tehnici tantrice pentru orgasm multiplu

Chiar daca va veti simti stangaci la inceput, sexul tantric va deveni treptat o practica accesibila pentru voi. In afara de nivelul superior al placerii pe care il atingeti, beneficiati si de o conexiune emotionala constanta de-a lungul timpului. Iata cateva tehnici tantrice pentru incepatori:

Spatiul intim

Atmosfera este cruciala pentru inducerea dispozitiei tantrice, asa ca iubiti-va intr-un spatiu confortabil, aerisit si eliberat de orice distragere a atentiei (TV, telefon, laptop etc).

Foloseste o aroma afrodisiaca pentru camera, precum iasomia, ylang-ylang-ul sau trandafirul. Pune o muzica relaxanta pe fundal, la un nivel sonor discret. Acest context spatial va va ajuta enorm sa intrati in starea tantrica, aceea a uniunii chakrelor (canalelor energetice ale organismului).

Respiratia

Stati in sezut, fata in fata, respirand in acelasi timp. Urca-te in poala iubitului tau (pozitia yab-yom) si inspira cand el expira si invers. Lasa-i energia vitala sa iti inunde trupul si imagineaza-ti cu aerul lui circula prin toate portiunile corpului tau. Cand expiri, transforma constient fluxul aerului intr-o briza energica, astfel incat sa te daruiesti simbolic in totalitate partenerului tau.

Privirea

In sexul tantric, ochii deschisi se afla la baza conexiunii profunde in intimitate. Surprinzator, este mai greu decat crezi sa nu iti inchizi pleoapele. Respecta ideea in sine, nu o lua ca pe o regula. Observa pas cu pas actul vostru sexual, vei incepe sa privesti cuplul vostru cu alti ochi. Aceasta tehnica este, cu adevarat, transformatoare.

Ritmul

Preludiul constituie 90% din sexul tantric, deci luati-o incet. Cu cat va excitati mai lent si mai profund, cu atat mai puternica va fi tensiunea sexuala la final (pentru ca orgasmul multiplu sa aiba loc). Relaxati-va si inspirati adanc pe nas, pana cand va simtiti stomacul extins la maximum, apoi eliberati pe gura aerul, foarte lent.

Priviti-va indelung, atingenti-va si concentrati-va pe senzatii, emotii si transformari interioare. La final, actul intim nu se poate incheia decat intr-o forma multi-orgasmica.


Autor: Adelina Dobrin

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...