Renunţă la mintea care gândeşte în proză; trezeşte alt gen de minte care gândeşte poetic. Lasă-ţi deoparte priceperea la silogisme; cântecul lasă-l să-ţi fie mod de viaţă. Treci de la intelect la intuiţie, de la cap la inimă, pentru că inima e mai aproape de mistere. - Osho

vineri, 26 august 2011

Lipsa de sex iti scurteaza viata!

doi_in_pat_105548019.jpg


 Sexul este intotdeauna bun pentru tine! 


Lipsa unei vieti sexuale active se simte si se vede.

Sunt numeroase beneficii pe care le poti avea la capitolul sanatate, daca faci sex si ai orgasm, in fiecare zi. In plus, nivelul de stres este redus, somnul este mai linistit si sindromul premenstrual devine mai usor de indurat.

Orgasmul are numeroase efecte benefice asupra sanatatii tale, cel mai important fiind longevitatea. Studiile au aratat ca persoanele care au doua sau mai multe orgasme in fiecare saptamana traiesc mai mult decat cele care nu au trait niciodata acele momente. La fel, femeile care gasesc placere in timpul actului sexual traiesc mai mult decat cele care nu au nicio placere in timpul sexului.

Anumite organe si functii ale organismului sunt stimulate intr-o maniera pozitiva dupa orgasm

O viata sexuala activa, dar si placuta, scade si riscul de aparitie a cancerului mamar. O posibila cauza ar fi nivelul crescut de hormoni (cum ar fi oxitocina) care apare o data cu placerea si orgasmul.

Un alt beneficiu al orgasmelor este protectia pe care o ofera in cazul atacurilor de cord, dar si mentinerea creierului sanatos. Creierul unei femei are nevoie de mai mult oxigen in timpul unui orgasm, lucru similar si in cazul exercitiilor fizice. In alte cuvinte, creierul primeste exact ceea ce ii trebuie.

In acelasi timp, durerea pe care o resimti in anumite locuri dispare. Un orgasm poate avea efect de analgezic asupra organismului. In loc sa spui "Nu in seara asta, ma doare capul", mai bine spui "Da! Ma doare capul". Fluxul de hormoni eliberati in timpul climaxului actioneaza ca un sedativ natural.

Si aspectul fizic este imbunatatit, in urma satisfactiei sexuale obtinute cu propria mana (deasemeni si cu partenerul). Persoanele care aratau cu sapte pana la 12 ani mai tinere decat in realitate erau cele care, aproape de fiecare data, reuseau sa isi provoace orgasm singure.

Sexul este minunat in doi, insa il poti face si singura, zilnic. Frecventa zilnica este ideala. Chiar daca pare banal si la comanda, beneficiile sunt nenumarate. Exploreaza diversele raspunsuri ale corpului tau si orgasmele obtinute prin diverse metode.

D.M.S. 

2 comentarii:

octavian spunea...

...ce pot spune EU, daca "medicii spun"...,decat ca ma uimiti, toti astia care inca aveti nevoie de argumente ca sa vedeti Legea, in medicina si in frica de boli9prezervativele). Chiar nu va inteleg...nici pe tine nici pe crisu...ce oti fi trait,Doamne?!!!?

Unknown spunea...

medicina...

diete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...