Renunţă la mintea care gândeşte în proză; trezeşte alt gen de minte care gândeşte poetic. Lasă-ţi deoparte priceperea la silogisme; cântecul lasă-l să-ţi fie mod de viaţă. Treci de la intelect la intuiţie, de la cap la inimă, pentru că inima e mai aproape de mistere. - Osho

marți, 14 aprilie 2015

Ceea ce iubești te reprezintă. Ceea ce iubești, trăiești. Ceea ce iubești, ai.

Dacă un bărbat se teme să îți arate cât îi ești de scumpă, lasă-l. Lasă-l să se teamă mai departe

10891535_433519756795503_6401300792465307380_n
Ceea ce iubești te reprezintă. Ceea ce iubești, trăiești. Ceea ce iubești, ai. Dacă omul de alături nu te iubește, vei avea mai puțin decât să-ți ajungă pentru o viață. Dacă te iubește, vei înțelege cum e să împarți la doi fericirea. Dacă te iubește dar se teme să-ți arate asta, vei suferi. Iar decât să suferi, mai bine lasă.
Dacă un bărbat se teme să îți arate cât îi ești de scumpă, lasă-l. Pentru că tot el se va teme când îi vei spune despre un trecut. Tot el se va teme de un viitor, de familie, de responsabilități. Tot el va fugi pe ușa din spate la prima problemă. Atunci însă îți va fi mai greu să lași iar lui mai ușor să mimeze o dragoste oarbă. Dacă un bărbat își bate joc de dragostea ta, lasă. Dacă un bărbat se folosește de tine, fugi cât mai departe. Dacă un bărbat refuză să fie alături, să te susțină, să fie puternic, părăsește-l. Da, uneori te îndrăgostești de cine nu trebuie. Uneori iubirea e mai presus de orice și gândul că l-ai putea părăsi e incontrolabil. Dar uneori între o fericire oarbă și o suferință îndreptățită trebuie să o alegi pe cea din urmă. Altfel îți va fi teamă de ce va urma.
În viață iubești cu adevărat de prea puține ori. De prea puține. Oamenii care îți vor zdruncina viața te vor obliga să iubești și mai puțin. Oamenii care îți vor motiva așteptările te vor face să iubești mai puternic. Atunci pe cine alegi? Atât de multe femei trăiesc alături de bărbați nepotriviți, fie că s-au obișnuit, fie că le este teamă să lase. Da, e și reciproc și sunt și femei care la rândul lor nu luptă alături de bărbați adevărați dar asta e altă poveste. Tot ce contează e ca bărbatul de lângă o femeie să nu dea înapoi când trebuie să țină în brațe. Să nu închidă ochii la dorințe, așteptări, nevoi. Să nu tacă. Și să nu-i fie teamă. Dacă un bărbat de zece ori se alintă până să te iubească, lasă-l. Nu iubi la fel. Pentru că ceea ce iubești te reprezintă. Ceea ce iubești, trăiești. Ceea ce iubești, ai.
Dacă un bărbat se teme să îți arate cât îi ești de scumpă, lasă-l. Lasă-l să se teamă mai departe. 
http://devorbacutine.eu/daca-un-barbat-se-teme-sa-iti-arate-cat-ii-esti-de-scumpa-lasa-l-lasa-l-sa-se-teama-mai-departe/

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...