Renunţă la mintea care gândeşte în proză; trezeşte alt gen de minte care gândeşte poetic. Lasă-ţi deoparte priceperea la silogisme; cântecul lasă-l să-ţi fie mod de viaţă. Treci de la intelect la intuiţie, de la cap la inimă, pentru că inima e mai aproape de mistere. - Osho

joi, 26 ianuarie 2012

Relatiile sexuale

Aici vom vorbi un pic despre sex, despre ceea ce ar trebui el sa fie. Nu o sa povestesc despre pozitii, tehnici si altele asemenea pentru ca sexul nu inseamna tehnica asa cum multi sunt obisnuiti sa creada. Nu e ceva mecanic. Este un act de creatie, aduce energie in corp, urca vibratia si ridica fiinta pe nivele superioare ale constiintei. Este cel mai pur si natural lucru din lume, este modul in care fiecare fiinta umana a ajuns aici, prin sexul facut de 2 persoane. Din pacate trairile sexuale se experimenteaza nu se povestesc. Deci cine vrea sa inteleaga sexul fara sa-l faca beneficiaza de niste superbe zero sanse. Informatia data de mine in continuare este menita sa va asigure punctul de pornire in sexualitate, nu actul de creatie in sine. Fiecare va beneficia de propriile lui trairi si vor fi numai ale lui, nu exista 2 persoane pe lumea asta care sa faca sex la fel, fiecare face sex in functie de ceea ce este el iar trairile sunt extrem de personale. Eu vreau doar sa ma asigur ca faceti sex ca si act de creatie si nu ca act mecanic.
Baza in sex o constituie 2 elemente esentiale: continenta si relatia cu sexul opus. Cand spun relatie cu sexul opus ma refer chiar la sexul opus, adica barbat – yoni, femeie-lingam.
Despre continenta se stiu destul de multe, nu are rost sa reiau aici.
Despre relatia cu sexul opus din pacate nu se aminteste decat extrem de voalat in textele tantrice. Atat de voalat incat intelegi la ce se refera numai daca ai deja trairea. Relatia cu sexul opus este extrem de importanta, fara ea continenta este zero. Relatia asta este menita sa inlature orice program mental incarcat cu privire la sexualitate si slava domnului avem destule programe in noi care fac din sex ceva mecanic, murdar, de ascuns, despre care nu vorbim iar daca vorbim o facem ca sa ne satisfacem orgoliul. Nu vedem in sex nimic sfant si nici nu il vedem ca pe un act de creatie. Si e foarte greu sa incarcam mental informatia asta peste programele bagate in subconstient care duc sexul in cu totul alt registru. Modul in care putem anula acele programe este prin dezvoltarea relatiei dintre noi si sexul opus. Cand o sa iubesti lingamul/yoni-ul mai mult chiar decat fiinta care o poarta atunci putem vorbi de abia de relatie cu sexul opus. Odata dezvoltata aceasta relatie, mintea nu va mai avea loc in patul tau, va fi un sex sfant, creativ, in care tu vei avea o deschidere maxima. De abia cand exista acea deschidere energia poate circula. Sunt destui cei care practica continenta dar nu au si deschiderea, inca se urca cu mintea in pat, se preocupa sa nu ejaculeze si fac din sex un act mecanic si tensionat. Unde nu e deschidere nu circula energia si astfel ajungi sa faci sex continent cu pierderi de energie. Binenteles ca cei in cauza nu simt asta, mintea bifeaza sexul facut ca extraordinar deoarece s-a realizat continenta. Sexul unde nu exista energie nu este sex. 
Aici va trebui amintita si masturbarea ca sa va dea o idee despre cum arata trairea sexuala. Cand te masturbezi esti tu cu tine si in timp ce o faci trairea ta sexuala este autentica. Incompleta, dar autentica. Incompleta pentru ca creatia functioneaza pe jocul dintre magnetic si electric, femeile fiind magnetic si barbatii electric. Noi suntem facuti sa functionam barbat-femeie, lingam si yoni. Problema este ca daca intri cu mintea in pat sexul nu poate fi decat dezastru pentru ca subconstientul va lucra pe baza de tensiuni si frici. Trairea ta sexuala va fi inexistenta, sexul un act mecanic unde vei incerca sa dai bine. Nici urma de sfintenie sau creatie. La masturbare trairea este autentica pentru ca fiind doar tu cu tine nu mai trebuie sa dai bine si sa te preocupi de cum te percepe celalalt, nu se mai baga mintea peste.
Sexul se schimba total cand mintea iese din patul vostru. Odata dezvoltata relatia cu sexul opus, sexul devine o joaca, femeia se joaca cu lingamul si barbatul cu yoni-ul. Va jucati cu organele sexuale cu iubire, cu deschidere maxima, circula energia, exista trairea. Asta inseamna sex si porneste de la intelegerea a 2 principii de baza: continenta si relatia dintre barbat- yoni si femeie-lingam.

ATENTIE!
Exista 2 aspecte esentiale fara de care nici sa va treaca prin cap sa va apucati de lucrul la sexualitate.
Primul este relatia ta cu tine. Pana nu capeti incredere in tine nu te apuca sa inveti nimic altceva, nu o sa iti iasa, va fi doar de fatada. Nu exista experienta reala pe care s-o poti avea la nivelul la care e menita sa fie, fara incredere in sine. Viata nu e facuta sa fie experimentata prin masti goale de catre o fiinta care si-a uitat propria divinitate, ci este facuta pentru a fi experimentata prin intermediul Dumnezeului care esti. Nu mai lucra la a crea experiente goale de continut pentru ca iti pierzi vremea. Lucrezi la tine,dai jos mastile, umpli golurile, revelezi divinitatea si dupa aia poti invata orice altceva.
Al doilea aspect e cel care tine de modul in care invatam lucruri noi. Daca era sa inveti acum cum sa mergi iti garantez ca te faceai ruda cu serpii mai degraba. Copilul cand e mic, suficient de mic cat sa nu fi apucat sa se strice, e capabil sa invete orice. Pe masura ce inaintezi in varsta si tot lucrezi la a te strica prin experimentarea programelor preluate si aducerea in experienta a suferintei, vei invata din ce in ce mai greu. Daca intri in pat cu ideea de acum invat sa... nu o sa iti iasa. Copilul cand e mic nu are ideea de invatare. Invatare inseamna ca semnezi pentru un proces, ca esti la scoala, accepti ca nu stii si trebuie sa ai rezultate bune. Nu fi elev in pat. Copilul experimenteaza doar joaca. Se joaca de-a mersul pe 2 picioare cum s-a jucat si cu mersul de-a buselea. Pentru el viata e un joc. Orice vrei sa experimentezi in pat, asta e atitudinea. Altfel cine crezi ca se va sui in pat cu tine? Crezi ca mai e tentant pentru cineva sa stea in pat cum sta pe banca de la facultate? Fa din relatia cu celalalt o joaca, ceva distractiv, nu conteaza ca esti stangaci la inceput, distreaza-te pe tema asta si mergi mai departe. 

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...