Renunţă la mintea care gândeşte în proză; trezeşte alt gen de minte care gândeşte poetic. Lasă-ţi deoparte priceperea la silogisme; cântecul lasă-l să-ţi fie mod de viaţă. Treci de la intelect la intuiţie, de la cap la inimă, pentru că inima e mai aproape de mistere. - Osho

luni, 26 septembrie 2011

Cele patru legaminte toltece aplicate in viata de cuplu


Dupa doi ani,

Va scriu, dragii mei, dupa o perioada de doi ani de la ultimul articol. Ma voi folosi de aceste patru legaminte toltece pentru o cursivitate in scris. Au trecut zile, cam 700 si mai mult la numar si m-am hotarat sa impartasesc si cu voi experientele mele in domeniul sexualitatii inalte, fara ejaculare, pe care am practicat-o zilnic.
Intradevar  am citit mai multe pe ici pe colo si am mai si auzit de la unul sau altul cate o vorba buna, dar fiind mai pragmatic uneori nu le-am validat pana nu le-am trecut in experienta mea proprie. Am cerut universului o partenera cu care sa pot trece in jocul dintre masculin si feminin prin meditatie. Am primt-o si este pana in prezent langa mine. Multumesc si... te iubesc pentru asta.

Fii  impecabil cu cuvintele tale

Aliniaza-ti gandulvorba si fapta in asa fel incat sa fie Una si aceeasi. Cuvintele sunt importante in jocul dintre magnetic/feminin si electric/masculin, pana la un nivel, iar apoi se trece in traire, in stare sau simtire, cum vrei sa ii spui. Vorbeste mereu de bine despre partenera ta, si gandurile sa iti fie mereu pozitive la adresa ei. Spune altceva sau gandeste altceva decat sa gandesti contrariul binelui. Asta a fost prima mea lectie primita si recunosc ca nu a fost usor sa o pun in aplicare, deoarece obisnuinta experientei mele si nu doar a mea ci a majoritatii, am vazut, este mai putin de a vorbi de bine. Ne spunem „of-ul”. Dar acel „of” este impregnat de traire si apoi aceasta traire se manifesta si avem in fata ochilor ceea ce am simtit sau vorbit. Vorbele fiind impregnate de simtiri.
A-ti alege cuvintele, este o practica destul de simpla si nu voi intra in detalii cum sa ne adresam persoanei din patul nostru, deoarece fiecare este liber sa creeze si sa fie creativ in felul lui pur si personal. Scanteia divina din fiecare dintre noi se manifesta original. Aici este frumusetea jocului si a perceptiilor diferite cu care ne intalnim, iar uneori ne si impiedicam de ele, ca nu vede si partenera acelasi lucru cum il vedem noi. Spune-ti in gand: -ia te uita cum poate sa se manifeste si in alt mod o fiinta. Nici gand de ofensa, zambeste si continua.


Nu considera nimic ca fiind un afront personal

Totul este in noi, iar ceea ce se petrece in fata ochilor nostrii este doar reflexia noastra interioara, in manifestare. Educarea mintii este exercitul in sex, pe care e util sa il avem in vedere. Si odata reusita acolo, aceasta se reflecta holografic in toate faptele tale de zi cu zi. O vorba veche spunea ca toate problemele se rezolva in pat, ne eliberam de ele. Ideea e ca nu sunt probleme si nu le putem vedea ca probleme, daca vrem sa mergem pe calea constienta a cunoasterii. Sunt doar experientele care ne duc pe urmatorul nivel.
Tot in pat apar uneori tot felul de neintelegeri. Impresiile din capetele noastre dispar cand suntem o coala alba de hartie, la intrarea in actul sexual. Uita tot si ia-o de la inceput de fiecare data cu aceeasi partenera sau nu. Unele femei spun ca nu asa si vor invers , tendinta este foarte la indemana sa luam personal cele spuse, ca fiind noi aceia care nu am facut cum ne-ar place un gest si ramanem agatati de aceea idee. Uita din nou ceea ce ti s-a spus si ia-o de la cap cu forte noi, in alta maniera si fii convins ca creativitatea din tine stie si alte modalitati de abordare.
Iti vin tot felul de amintiri in cap, ca alta era mai putin mofturoasa sau mai nu stiu cum. Uita si asta. TOATE FEMEILE SUNT UNA. E important sa ai o parere foarte buna despre tine, in ciuda asa numitelor bariere care iti ies in cale. Barbatul e Zeu iar femeia e Zeita. Pleaca de la aceasta premiza. Aceasta e minima vizualizare a partenerei si de acolo totul decurge in frumosul jocului dintre corpurile noastre.

Nu fa doar presupuneri

Luand in considerare ca tu esti mai experimentat decat acea Zeita din patul tau, din bratele tale, vei descoperi ca ai facut o presupunere pripita la adresa ta. Mereu avem ceva de invatat de la frumusetiile pe care le atragem langa noi. Credintele noastre despre femei sunt deasemeni presupuneri si va voi dezamagii spunandu-va ca sunt false. Ele stiu CUM, iar noi barbatii stim CE. Aici e momentul sa ne lasam ghidati de farmecul jocului care il astern in fata noastra. A fi jucaus este o modalitate facila sa continui, atunci cand ai impresia ca se duce de rapa toata stradania ta. Nu te lua in serios si relaxeaza-te. Observa-te si, cand un muschi de al tau este incordat, relaxeaza-l si i-a o pozitie confortabila. Nu ma refer la penis, deoarece el stie ce sa faca. Ia-ti atentia de la el si focalizeaza partea feminina.
 Multe presupuneri sunt si la adresa noastra, deasemeni. Ca sunt altcumva decat ma vrea ea sau ca nu ma potrivesc cu tiparele ei. Uita si asta. Esti cel mai perfect barbat pe care il poate avea acea femei, in momentul acela. Altfel nu ai fi langa ea. Si sa nu uitam de muschii nostrii care se numesc bicepsi sau tricepsi sau deltoizi sau fesieri. Oricare ar fi, sunt pusi pe corpul nostru pentru a-i folosi si in pat. Foloseste-i aici cu drag, nu la dat cu pumnul in masa sau la aruncat pietre. Masculinitatea este tot corpul tau si folosestel in favoarea jocului placut in care te-ai inrolat.
 Uneori presupunem ca pozitia este cea determinanta, dar din experienta spun ca starea ta este cea care decide trairea femeii de langa tine. Poti lua Kama Sutra si sa la probezi pe toate. Iar Mantak Chia explica cursul si functionalitatea organelor din dotare. Regula este ca ...nu este nici o regula.


Intotdeauna fa tot ceea ce poti mai bine

Facutul, este deseori inteles pe partea practica si incercam din mintea asta programata sa facem. Inima este cea care are rolul principal in actul amoros. Incepi ceva si, poate din anumite motive, se intrerupe acel plan al tau si in loc sa te dezamagesti continua cu planul B sau C sau ce litera vrei. Simtind ca anumite miscari iti sunt la indemana si nu ti-au iesit asa cum ai vrut, da-ti silinta si reia-le. A doua oara pui mai mult sentiment si finete in miscari si vezi ca iti reuseste.
Sexul este o parte din noi, si avand in vedere ca in noi celule se divid mereu si ele sunt sexuale, e normal sa facem si noi in mod constient aceasta. Ne-lasandu-ne acaparati de excitatie sau de vorba, ochii vad inima cere, putem transcede aceasta stare si luam noi carma in brate. Suntem pe pilot automat si asta o observam doar ducandu-ne atentia acolo unde suntem, in pat, si nu altundeva. Ai tot timpul din lume la dispozitie sa o fericesti pe fiinta din mainile tale. Mangaieriile sunt importante si nu o lua pe scurtatura ca nu fentezi pe nimeni in afara de tine. Ai rabdare cu tine. Fac referire la simbolul falic al pistolului sau a sabiei pe care le-am folosit in razboaie si batalii. Acea tendinta de strapungere este tare impregnata si in corpul barbatesc. De acolo sunt si acele acte sexuale de scurta durata, care ne duce mintea la a o patrunde si a o sfasia. Ei bine, acum e timpul sa ne trezim si sa vindecam aceste obisnuite, prin sex.
Ca incheiere va mai spun ca nimeni nu a fost maestru din prima si mai am si eu de invatat. De fiecare data cand incep un act sexual, sunt coala de hartie alba si gata sa primesc noua experienta a sexului care ne elibereaza.
Barbatilor! Fratilor! intelegeti ca doar prin femeie ne putem elibera. Oricare mare maestru, Buddha sau Iisus sau Mohamed sau Allah sau Manitu, sau altii in viata, toti au avut experienta sexualitatii in viata lor. Nu sunt scrieri multe in acest domeniu, deoarece sexul ramane din pacate blamat pana in ziua de azi. Sper ca prin noi, acesti barbati ai timpurilor actuale, vom putea ajuta la iesirea din visul mintii noastre.
Femeia, acest dar minunat pe care il avem langa noi, este cheia spre univers. Ma bucur ca am reusit sa impartasesc cu voi acestea si inainte de a spune tu, Barbatule, ce vrei de la sex, asculta intai femeia, si nu re-actiona, ci actioneaza tandru si cu inima deschisa.

Namaste.


Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...