Renunţă la mintea care gândeşte în proză; trezeşte alt gen de minte care gândeşte poetic. Lasă-ţi deoparte priceperea la silogisme; cântecul lasă-l să-ţi fie mod de viaţă. Treci de la intelect la intuiţie, de la cap la inimă, pentru că inima e mai aproape de mistere. - Osho

sâmbătă, 3 octombrie 2015

Dupa ce vei afla efectul pe care il are ananasul asupra sanilor tai, nu te vei mai opri din mancat!

Pe masura ce imbatranesc, femeile experimenteaza modificari ale sanilor. In orice caz, dupa ce vei afla care este efectul ananasului asupra sanilor, nu te vei opri din mancat.

Ananasul ajuta sanii sa isi mentina fermitatea. Lucrul acesta poate fi posibil prin simpla adaugare a lui in dieta zilnica!




Ananasul contine antioxidanti, care sunt benefici organismului. El are proprietati si in lupta impotriva cancerului, asa ca daca il consumi, vei avea si acest avantaj.

Problema legata de sani este ca se lasa. Cand mananci ananas, corpul primeste nutrienti care ajuta pielea sa isi redobandeasca din elasticitate, fapt care ajuta sanul sa aiba o forma mult mai aspectuoasa.

Incearca aceasta combinatie pentru a-ti mentine fermitatea sanilor!

Taie cubulete 100 de grame de ananas si combina-le cu un iaurt mic. Acesta ar trebui sa-ti fie micul dejun de acum inainte daca doresti sa ai sanii fermi!

Ananasul ajuta si in cazul durerilor musculare sau de incheieturi, relationate artritei. O enzima rar intalnita, care se gaseste in ananas - bromelina- ajuta in tratarea acestor conditii de sanatate. Corpul va asimila mai bine proteinele, iar inflamatiile vor fi mai usor tratate.

Ananasul este bogat in vitamina C si in acid ascorbic. Poti sa iti iei 130% din necesarul zilnic de vitamina C servind ananas. El ajuta si sistemul imunitar, influentand createrea activitatii celulelor albe din sange. Ananasul protejeaza corpul impotriva bolilor si infectiilor, imbunatatind reactia organismului la vindecarea unei rani, iar prin antioxidantii sai lupta impotriva cancerului.

Alte beneficii ale ananasului

Ananasul previne aparitia cancerului la gura si diminueaza posibilitatea de a contacta raceala sau gripa, datorita nivelului ridicat de vitamina C si bromelina.

Tensiunea, vederea, chiar circulatia se vor imbunatati daca veti consuma ananas regulat. Digestia se va regla intrucat ananasul stimuleaza dizolvarea unor alimente mai greoaie, si va mai fi de ajutor si in cazul ciclului menstrual. Femeile insarcinate trebuie sa fie insa foarte atente cu consumul acestui fruct, deoarece poate provoca avortul.

Faptul ca ananasul poate fi folositor persoanelor indiferent de sex sau varsta, faptul ca poate preveni cancerul sau ca poate lupta cu artrita, ca poate ajuta digestia sau poate trata alte probleme, iti ofera suficiente motive pentru a consuma ananas in fiecare zi. Asadar, adauga ananasul pe lista ta de cumparaturi incepand de maine!
- See more at: http://www.secretele.com/2015/10/dupa-ce-vei-afla-efectul-pe-care-il-are.html#sthash.G4VWp3eE.iafoRSdw.dpuf
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...