Renunţă la mintea care gândeşte în proză; trezeşte alt gen de minte care gândeşte poetic. Lasă-ţi deoparte priceperea la silogisme; cântecul lasă-l să-ţi fie mod de viaţă. Treci de la intelect la intuiţie, de la cap la inimă, pentru că inima e mai aproape de mistere. - Osho

luni, 17 iunie 2013

Man With No Name - Azymuth (HQ)

duminică, 16 iunie 2013

Orgasmul energetic total

orgasmul energetic totalTrezește erotismul fără margini
Sexualitatea este o zonă de mare interes pentru toată lumea. Cel mai mult se vorbește despre orgasmul unic, localizat la nivel genital, de cele mai multe ori scurt şi neîmplinitor. Dar stări intense de orgasm pot fi trăite şi la nivelul întregului trup, ca o învăluire beatifică de plăcere fără margini care se poate menţine mai mult sau mai puţin timp, în funcţie de senzitivitatea şi trezirea erotică  a fiecărei femei.

Orgasmele întregului trup sunt atât de intense, încât adesea este greu să ştii când se sfârşeşte unul şi când începe următorul. Valurile de plăcere pe care le trăiești vin unul după altul cu o intensitate din ce în ce mai mare. E ca un carusel în care te bucuri de senzații surprinzătoare și extrem de puternice. Cercetările de laborator ale lui Hartman şi Fithian sugerează faptul că bărbaţii şi femeile pot să aibă orgasme localizate, cât şi orgasme continue expansionate care pot cuprinde întregul trup.

Bucură-te la maxim de energia ta sexuală
În orgasmul energetic total apare o experienţă orgasmică de vârf şi apoi orgasmul expansionează. Este imediat urmat de un alt orgasm care poate fi chiar și mai intens sau mai profund decât cel anterior. În acest caz, starea orgasmică cuprinde fiecare celulă a trupului și se menține pe perioade mai lungi de timp.

Dacă amplifici și te bucuri la maxim de energia ta sexuală practicând continența sexuală, ai toate șansele să experimentezi orgasmul energetic al întregului trup. Hartman şi Fithian au înregistrat aceste două tipuri  diferite de orgasm, urmărind ritmul cardiac, care în orgasmele multiple discrete revenea la linia de bază (aproximativ 70 bătăi pe minut) între orgasme.

În orgasmele multiple continue care se transformau în orgasm energetic al întregului trup, ritmul cardiac atingea un număr de vârfuri, fără a se întoarce la linia de bază  între ele. Aceste orgasme sunt mult mai discrete şi continue și se pot combina pentru a realiza nenumărate combinaţii de culmi ale plăcerii. Posibilităţile sunt cu adevărat nesfârşite.

orgasmul energetic totalCum ajungi pe culmile plăcerii sexuale
Dacă îți dorești să ajungi la orgasmul energetic total, cel mai important este să te relaxezi și să nu te grăbești. Savurează fiecare senzație, fiecare clipă de plăcere și deliciu. Meriți toate plăcerile din lume, pentru că meriți să fii fericită.

Poate ți s-a spus în copilărie că plăcerea sexuală e un păcat sau e ceva rușinos. Adu-ți aminte toate aceste momente sau aceste idei pe care le mai ai încă și care te blochează să îți manifești liber sexualitatea. Proiectează acum aceste idei sau memoriile care ți-au apărut pe o tablă goală pe ecranul minții tale. Apoi ia un burete și șterge fără grabă aceste imagini.

Odată cu ele vei șterge din mintea ta prejudecățile, inhibițiile și blocajele de natură sexuală pe care le-ai acceptat fără să vrei pentru că nu știai ce să faci pentru a le evita. Asigură-te că ai șters tot ce te ținea blocată și te limita în a te manifesta plenar la nivel sexual.

După ce te-ai convins și simți cu toată ființa ta că meriți să fii fericită, asigură-te că ai suficient timp la dispoziție pentru a face dragoste pe îndelete. Uită de probleme, uită de lumea exterioară și rămâi învăluită împreună cu ființa iubită în spațiul delicios al iubirii voastre.

În acest punct, e necesar să îți spun că pentru a ajunge la orgasmul energetic total trebuie să te conectezi la iubire. Doar iubind poți să te expansionezi în nemărginire. Dacă faci doar sex atunci e posibil să experimentezi doar senzații localizate la nivel genital. Ca să treci de la sex la extazul amoros e nevoie să te arunci pe trambulina iubirii.

Acum că ți-ai deschis inima și te-ai lăsat învăluită în iubire a sosit momentul să înveți cum să expansionezi plăcerea și odată cu ea energia în întregul trup. Ajută-te de respirație. În timp ce faci dragoste, începe să respiri conștient. Cu fiecare respirație vizualizezi cum te expansionezi din ce în ce mai mult. Te dilați și cuprinzi în conștiința ta din ce în ce mai mult, până cuprinzi tot trupul, apoi pe ființa iubită.

Dacă continui poți să ajungi să ai experiențe extrasenzoriale excepționale. Căci poți ajunge să cuprinzi în conștiința ta planete întregi și chiar universuri. Plăcerea pe care o simți este rafinată, luminoasă și discretă. Intensitatea ei poate fi mai mare sau mai mică în funcție de energia vitală de care dispui și de capacitatea ta de a trezi erotismul profund al ființei tale.

Extazul sexual este accesibil
Se spune că nu există femei frigide. Acesta este un mare adevăr. Orice femeie sănătoasă poate atinge culmile propriului erotism. Dacă se desprinde de ceea ce toată lumea cunoaște a fi sex și se îndreaptă către o dimensiune elevată și sacră a sexualității, dacă se relaxează și se conectează la energiile feminității universale, fiecare femeie poate atinge culmi sexuale și extazul amoros sacru.

Relaxează-te. Bucură-te de iubire. Încarcă-te energetic privind viața într-un mod pozitiv și benefic. Bucură-te de feminitatea ta și renunță la frici, temeri și blocaje. Iubește și fă ce vrei! Vei simți că odată cu orgasmele pe care le trăiești devii un fluviu de energie care invadează universul. Este energia vieții pe care o simți în fiecare celulă. Binecuvântarea prezenței divine ți se revelează ca fiind AICI ȘI ACUM în permanență, tăcută și misterioasă.

Ai plecat de la sex și ai ajuns la supraconștiință. Promite-ți să renunți la sex și să alegi mereu să faci dragoste. Doar drumul acesta în care renunți la compromisul sexului ca cerință a unor nevoi fiziologice limitate te va conduce pe tărâmul posibilităților infinite, nelimitate, sacre.

Sursa:Venus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...